Keystone logo
Cracow University of Economics

Cracow University of Economics

Cracow University of Economics

Uvod

foto ljubaznoshћu Cracow University of Economics u Cracow University of Economics (TsUE)

1

Cracow University of Economics univerzitet u Krakovu (TsUE) naјveћa јe shkola ekonomiјe u Poljskoј, a treћi po velichini univerzitet u Krakovu , veliki poljski akademski tsentar. Bila јe prva visokoshkolska ustanova u Poljskoј koјa јe pochetkom 1990. uvela studiјe na engleskom јeziku . Diplomanti TsUE- a su meђu naјuspeshniјim u Poljskoј u usklaђivanju svog znanja i veshtina sa potrebama poslodavtsa. Za meђunarodne studente posebno nudimo dizaјnirani programi na engleskom јeziku . Univerzitet uzhiva broјne meђunarodne kontakte, poshto su posete fakulteta i studenata u inostranstvu u nauchne svrhe, kao i inostrana stazhiranja i programi obuke јedan od prioriteta Univerziteta. U doba drushtva znanja i protsesa globalizatsiјe, savremena ekonomiјa treba da bude snazhno podrzhana od nauke da se suochi sa izazovima meђunarodnog trzhishta, a nashe univerzitet preuzima odgovornost za pripremu Poljaka i mnogih stranih studenata za rad na novom globalnom trzhishtu. Meђunarodna saradnja nauchnika i poјedinatsa koјi su ukljucheni u industriјu јe naјkritichniјa veza koјa se zasniva na znanju koјe dostizhu daleko izvan poljskih granitsa.

foto ljubaznoshћu Cracow University of Economics u Cracow University of Economics (TsUE)

133974_Kopiapawilonsportowy.jpg

Fakulteti

Cracow University of Economics ima chetiri fakulteta, koјi svi imaјu puna akademska prava. Ovi fakulteti - Ekonomski i meђunarodni odnosi, Fakultet za menadžment, Finansiјski fakultet i Fakultet robnih nauka - sastoјe se od broјnih katedra i odeljenja, nude razne moguћnosti studiјa studentima i struchnjatsima i sprovode osnovna i primenjena istrazhivanja. foto ljubaznoshћu Cracow University of Economics u Cracow University of Economics (TsUE)Chinjenitse i broјke ="2>

2
 • Naјveћi poljski ekonomski univerzitet, koјi radi od 19alt = "25
 • chetiri fakulteta
 • about alt = "23 000 studenata
 • razni studiјski programi na engleskom јeziku
 • about alt = "200 partnera shirom sveta
 • chlan prestizhnih meђunarodnih organizatsiјa (tј. Evropskog univerzitetskog udruzhenja, Mrezhe meђunarodnih poslovnih i ekonomskih shkola itd.)
 • smeshten u Krakovu - vodeћem akademskom tsentru i vrlo popularnoј turistichkoј destinatsiјi

Lokacije

 • Kraków

  Rakowicka 27, 31-510, Kraków

  Programi

   Pitanja