Keystone logo
EDHEC Business School - MBAs EDHEC Global MBA
EDHEC Business School - MBAs

EDHEC Global MBA

10 Months

Engleski

Redovne studije

30 Jun 2024

02 Sep 2024

EUR 51.000 *

Na kampusu

* *без трошкова летова за путовања стазом одрживости и специјализације). Накнаде се могу смањити брзим смањењем плаћања и нашом гарантованом и транспарентном политиком стипендија.

Uvod

120298_hp-slide3.png

If you are looking to gain a real-world business education and develop an international perspective to help you develop, accelerate or change your career path, then the EDHEC Global MBA programme in Nice, south of France could be an ideal choice for you.

Током 10-месечног Глобал МБА програма имаћете прилику да делите, учите и повезујете се са колегама учесницима са свих континената у свету – обично имамо око 75 студената из 30+ различитих националности у комбинацији са веома разноликим и изванредним међународним факултетима. то је заиста глобално искуство. Програм укључује много персонализованих опција, један месец изборних предмета, једномесечну специјализацију и осмонедељни прилагођен МБА пројекат, који обухвата 4 месеца вашег програма, што вам омогућава да прилагодите програм према вашим професионалним циљевима.GLOBAL VISION, PERSONAL FOCUS

The intense programme blends core business fundamentals together with a choice of specialised tracks, tailored projects and international learning expeditions which will help you to develop your business and leadership mind-set for your future career.

Због краћег трајања курса, Глобал МБА је посебно погодан за кандидате који већ имају јаку професионалну базу – у просеку, полазници имају 8 година искуства тако да РОИ може бити посебно јак јер ћете бити ван радног места за мање од годину дана, али ће имати сво учење и развој који су вам потребни да дефинишете и постигнете своје амбиције и следеће кораке. Такође можете имати опцију да продужите своје искуство кроз 6-месечну праксу по завршетку студија или одлучите да убрзате своје искуство.

Сваки курс укључује комбинацију академске наставе, студија случаја из стварног живота и групних пројеката како би вам пружили практичне и делотворне исходе учења како из међуљудске тако и из професионалне перспективе. Програм такође укључује 2 једнонедељне међународне експедиције учења.

Изградите своје стратешке темеље

Током првих 6 месеци, стећи ћете глобалну пословну визију од 360◦ која вам омогућава да разумете и примените релевантне стратешке оквире, постављате права питања и доносите информисане, утицајне одлуке.

170163_05-StrategicFoundations_courses.jpg
Персонализујте и специјализујте се

Након што сте изградили чврсту основу основних основа пословања и лидерства од септембра до фебруара, ваше путовање постаје заиста персонализовано искуство од марта до краја јуна.

Кроз избор изборних предмета у марту и специјализацију у априлу, можете ићи дубље у поље које сте изабрали или развити нове вештине и перспективе. Затим можете одабрати свој МБА пројекат по мери који вам омогућава да примените своја учења и искуства у пракси.

Изборни избори могу укључивати:

 • Макроекономија или развој продаје и пословања
 • Студије случаја из корпоративних финансија или визуелизације података и стратешког предвиђања
 • Управљање ризиком од криминала или дигитални маркетинг

Опције за праћење специјализације тренутно укључују:

170165_07-SpecialisationTracks.jpg

Ваш прилагођени МБА пројекат (Цапстоне)

Период од 8 недеља од маја до јуна омогућава вам да своје новостечене вештине и знања примените у пракси у облику прилагођеног МБА пројекта. Можете бирати између једне од шест опција дизајнираних да одговарају вашим каријерним циљевима и интересима:

 • Извештај о стажирању/послу
 • Consulting Project
 • Business Plan
 • Пројекат одрживости
 • Research Project
 • Academic Exchange

Програм заснован на одрживом утицају

У ЕДХЕЦ-у смо обезбедили да цео ваш наставни план и програм укључује интегрисано путовање учења које обухвата одрживост, друштвени утицај и етичко и принципијелно вођство како у разреду тако и широм школе.

Од финансија до лидерства, наш програм је осмишљен да вам помогне да разумете кључна питања и изазове са којима ћете морати да се позабавите док развијате своју лидерску каријеру.

Изазов одрживог утицаја

Радећи у тимовима, Сустаинабле Импацт Цхалленге вас подстиче да примените своје МБА искуство у пракси како бисте се ухватили у коштац са проблемом из стварног живота. Од дефинисања заједно са вашим тимом обима вашег пројекта, истраживања и прикупљања знања до представљања вашег коначног решења, Изазов одрживог утицаја траје од септембра до марта и ставиће ваш тим на пробу за рад, лидерство и пословну способност.

Изазов такође укључује једнонедељну међународну експедицију учења.

Леад360: Ваш персонализовани програм развоја каријере и лидерства

Леад360 програм личног и каријерног развоја је посебно дизајниран да вас припреми за следећи корак на вашем путу након МБА и вашој будућој лидерској каријери помажући вам да развијете неопходне вештине и квалитете који ће вам бити потребни да водите своју каријеру и водите са самопоуздањем и уверење у стално променљивом, сложеном и разноликом окружењу.

Персонализујте свој развој тако да се фокусирате на оно што је најважније за вас и вашу каријеру. Кроз процене, подучавање и консултације, наш Леад 360 и ЦареерСмарт тим ће сарађивати са вама како би вам помогли да идентификујете најпогодније радионице које ће вам помоћи да изградите своје лидерске способности и вештине. Опције укључују: Прихватање и управљање конфликтом

 • Сарадња, вођење и мотивисање на даљину
 • Повећајте самопоуздање вашег вођства
 • Управљање тешким преговорима
 • Изградња отпорности на стресна и захтевна окружења
 • Моћ и утицај

Шта подразумева ГМБА програм у ЕДХЕЦ-овом кампусу у Ници?

EDHEC’s Campus is located in Nice, a truly international city with an unbeatable quality of life. EDHEC Campus is in an elegant and modern complex overlooking the Mediterranean Sea. MBA participants benefit from an entire floor dedicated to executive training, learning, and research.

PROGRAMME INFO AT A GLANCE:
Акредитација ААЦСБ, АМБА, ЕКУИС
Врста програма МБА
Програмски формат 10 месеци, пуно радно време, на енглеском
Специјализације 1 месец изборних избора 1 месец специјализована стаза (избор од 4 опције) 8-недељни МБА пројекат по мери (избор од 6 опција) Опциони бесплатни часови француског
Језик упутства енглески језик
Рокови за пријаву 31. мај
Почетни датуми септембар
Студирајте у иностранству или програми размене 1-недељна експедиција одрживости + 1 глобално путовање за учење. Могућност избора академске размене као МБА пројекта

Prijem

Rangiranje

Stipendije i finansiranje

Program Školarina

Akreditacije

Mogućnosti za karijeru

Izjave studenata

Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

O školi

Chat with students

Pitanja