Keystone logo
EDHEC Business School - MBAs Executive MBA
EDHEC Business School - MBAs

Executive MBA

16 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 51.000 *

Na kampusu

* This cost includes 4500€ excl. VAT for the 2 Global Business Trips. 3800€ reduction from tuition fees for all applications submitted before 31/05 for the program starting in September and before 15/10 for the February session.

Uvod

ЕДХЕЦ Екецутиве МБА је троструко акредитован програм једне од најбољих европских пословних школа. Дизајниран је за искусне менаџере, предузетнике и више руководиоце који желе да доживе професионалну трансформацију. 16-месечни програм са скраћеним радним временом, са седиштем у Париској опери или Лилу, омогућиће вам да консолидујете своје вештине на извршном нивоу, повећате своју самосвест и лидерске вештине и изоштрите свој глобални поглед како бисте подстакли учинак ваше организације у данашњим изазовним и сталним условима. мењање пословног окружења.

Екецутиве МБА (ЕМБА) искуство је јединствено и персонализовано путовање дизајнирано за искусне професионалце, доносиоце одлука и предузетнике који траже личну и професионалну трансформацију. ЕМБА ће вас оснажити да радите на себи и помогнете да се ваше амбиције у каријери материјализују док стекнете нове перспективе и увиде и изградите и консолидујете чврсто разумевање кључних аспеката пословног управљања и процеса стратешког доношења одлука релевантних на локалном и глобалном нивоу.

Programme Objectives

ЕДХЕЦ ЕМБА је 16-месечни програм са скраћеним радним временом осмишљен да вас опреми са увидима, знањем и личном решеношћу да водите трансформацију ваше каријере и вашег пословања.

  • Консолидујте и проширите своје вештине и знања на извршном нивоу, омогућавајући вам да усавршите своје стратешке, финансијске и компетенције пословног лидерства. Персонализујте програм тако да одговара вашим циљевима и личној ситуацији.
  • Изазовите своје перспективе, развијте нове начине размишљања и приступите сложеним питањима изградњом међународне мреже искусних професионалаца који обогаћују лично и колективно искуство.
  • Јединствена прилика да размислите, прегледате и побољшате свој приступ лидерству и каријери. Развијте своју способност да водите са самопоуздањем и аутентичношћу и примите подршку и инспирацију која вам је потребна да постигнете своје циљеве.

Collaborate, Learn, Share

When you join EDHEC Executive MBA, you join a fertile learning community of experienced professionals and business organisations from around the world. We limit our class sizes to ensure that you can benefit from connecting with people from a wide range of nationalities backgrounds, professions and industries but are assured a personalised and high-quality learning opportunity.

Сваки пријем је јединствен и другачији, али увек страствен, посвећен и разнолик. Али ваш разред би могао изгледати овако:

  • Average age: 39
  • 14 националности и 40% међународних
  • 14.5 years’ average experience

If you have 8 years of professional experience, a bachelor degree or equivalent but more importantly a genuine desire to develop the skills and insights needed to shape the future of your business and career then the EDHEC Executive MBA could be the right choice for you.

2 Locations, 2 Intakes, 2 Formats

Унос: Можете одабрати да започнете свој Екецутиве МБА на ЕДХЕЦ-у у октобру или марту

Локација: Изаберите наш кампус у Лилу или централни кампус у Паризу који сваки нуди другачији формат који одговара вашем животном стилу и радној рутини и бази куће/посла (Париз и Лил су лако доступни из Белгије, Луксембурга и Холандије, на пример, возом).

  • Lille Weekend Format: Twice a month Friday to Saturday
  • Paris Weekday Format: Once a month Wednesday to Saturday

Duration: 16 months

Prijem

Nastavni plan i program

Stipendije i finansiranje

Program Školarina

Akreditacije

Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

O školi

Chat with students

Pitanja