Keystone logo
EGADE Business School EGADE MBA
EGADE Business School

EGADE MBA

18 Months

Engleski, Španski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Na kampusu

Uvod

Izakoračite svoju karijeru

Skala svoju karijeru na sledeći nivo sa programom koji prevazilazi barijere tradicionalnog MBA.

EGADE MBA je dizajniran kao platforma pomoću koje možete diverzifikovati svoje mogućnosti za profesionalni rast u agilnom i praktičnom formatu koji odgovara tempu vaših ciljeva.

Iza tradicionalnog MBA

Uronite u razorno i kolaborativno okruženje koje je jedinstveno u Latinskoj Americi, a ima za cilj da vam pruži iskustva za kontinuirani rast:

Ubrzani format

EGADE MBA vas približava vašim profesionalnim ciljevima za samo godinu i po dana zahvaljujući svom hibridnom formatu, koji kombinuje aktivnosti na licu mesta sa okretnom i digitalnom komponentom.

Iskusno učenje

Testirajte svoje znanje kroz praktične tehnike kao što su upotreba poslovnih simulatora ili korporativnih projekata gde ćete morati da rešite stvarne probleme za priznate organizacije.

Pojačajte svoje znanje

Pored korišćenja najsavremenijih tehnika i metodologija usmerenih ka vrhunskim poslovnim praksama, EGADE MBA ima 4 glavne teme koje će vam pomoći da vodite budućnost poslovanja.

Međunarodni dvostruki stepeni

EGADE MBA vam daje šansu da steknete drugi stepen i diverzifikujete svoje znanje bilo u poslu ili u drugim disciplinama zbog naših ekskluzivnih ugovora sa 11 najprestižnijih univerziteta i poslovnih škola na svetu.

Ekskluzivni pristup globalnoj mreži

Iskoristite najuticajniju svetsku mrežu poslovnih škola. Kao osnivački partner Globalne mreže za napredno upravljanje,EGADE Business School daje vam ekskluzivni pristup različitim platformama i jednonedeljnim događajima koji će vam omogućiti da uspostavite strateške odnose i učite od međunarodnih lidera.

Nacionalni MBA susret

Učestvujte u intenzivnom akademskom i umrežavanju iskustva koje svake godine okuplja studente EGADE MBA iz svih kampusa.

#1 MBA u Latinskoj Americi

EGADE MBA je rangiran na #1 u KS Global 200 MBA Rankings: Latinska Amerika 2012-2015, KS Global MBA Rangiranje Latinske Amerike 2018-2020 i Eduniversal Best Masters& MBA Rangiranje 2016-2022, Top 20 Opšti menadžment kategorija.

Prijem

Stipendije i finansiranje

Mogućnosti za karijeru

Akreditacije

O školi

Pitanja