Keystone logo
EGADE Business School EGADE puno radno vreme MBA
EGADE Business School

EGADE puno radno vreme MBA

Monterrey, Мексико

1 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Na kampusu

Uvod

Brza staza poslovanja

Steknite holističku viziju poslovanja i diverzifikujte svoju karijeru za 12 meseci praktičnim i međunarodnim iskustvom.

EGADE sa punim radnim vremenom MBA priprema vas da pokrenete stvarnu poslovnu transformaciju u izazovnom i multidisciplinarnom okruženju u punom globalnom iskustvu.

Doživite godinu brzog i stalnog rasta u jednoj od najistaknutijih ekonomija u LATAM-u. Monterej se ističe kao jedna od država sa najvećom dinamikom, potencijalom i vizijom inovacija u Meksiku zbog toga što je u blizini SAD-a.

Proširite svoju stratešku viziju

Poboljšajte svoje kompetencije da biste napredovali i istakli se u novom globalnom poslovnom scenariju kroz transformativna međunarodna iskustva i primenjene projekte za globalne kompanije.

Globalne i visoke performanse

Za razliku od tradicionalnog postdiplomskog programa, EGADE Full-Time MBA obezbeđuje stabilan rast i globalni način razmišljanja stečen kroz 4 različita međunarodna iskustva, koja su kamen temeljac programa.

Ubrzani rast

12-mesečni EGADE sa punim radnim vremenom MBA vas vodi na brzu stazu poslovanja u rangu sa najboljim poslovnim školama na svetu.

Proširite svoju mrežu i uticajte na mogućnosti

Raste u zajedničkom i globalnom okruženju kroz različita međunarodna iskustva programa, uključujući jednonedeljno akademsko putovanje u inostranstvo, obogaćujući vaše iskustvo za izgradnju moćnih lokalnih i globalnih mreža.

Iskusno učenje

Stavite svoja nova znanja i veštine u praksi u stvarnim projektima fokusiranim na pružanje opipljivih rešenja za međunarodno poznate kompanije i povećajte svoje iskustvo kroz ekskluzivne posete kompanijama.

Ekskluzivni pristup globalnoj mreži

Osnivači smo članovi Globalne mreže za napredno upravljanje, globalne mreže koju čine 32 najuticajnije poslovne škole na svetu.

Svet bez granica

Pristupite ekskluzivnim online kursevima, radionicama i iskustvima sa međunarodnim vršnjacima kroz jedinstvene mogućnosti, uključujući Male mrežne mrežne kurseve (SNOC) koje predaju i za članove GNAM-a.

Međunarodni dvostruki stepen

Dobijte drugi stepen po završetku EGADE Full-Time MBA i diverzifikujte svoje učenje u poslovnim ili drugim disciplinama kroz naše ekskluzivne sporazume sa 11 najprestižnijih svetskih univerziteta i poslovnih škola.

#1 u Meksiku i Latinskoj Americi

Prema KS Global MBA Rankings 2023, EGADE Full-Time MBA je rangiran kao:

  • #1 u Meksiku i Latinskoj Americi za KSNUMKSth godinu trčanja i #54 širom sveta

  • #1 u Preduzetništvo i alumni ishodi u Latinskoj Americi i #20 globalno

  • #1 u Zapošljivost u Latinskoj Americi i #35 globalno

Isto tako, to je #1 u Meksiku& Latinskoj Americi i #5 širom sveta, prema Eduniversal Best Masters& MBAs Rangiranje 2022, Top 120 Preduzetništvo kategorija.

Prijem

O školi

Pitanja