Keystone logo
Estonian Information Technology College

Estonian Information Technology College

Estonian Information Technology College

Uvod

Estonski IT-Koledž

The Estonski informatsione tehnologiјe Fakultet јe vodeћi IT institutsiјa primenjuјe visokog obrazovanja u Estoniјi. Ono shto su IT sprema spetsiјalnu јe njegovo akademsko osoblje da su svi profesionaltsi u oblasti - treћina svih predavacha dolazi iz IT firmi i preduzeћa ili stanje u kome odeljenja.

Prednosti Estoniјe IT Tsollege se na osnovu godina obrazovnog i razvoјnog rada koristeћi nashu mrezhu visoko obrazovanih i iskusnih struchnjaka Estoniјe ITsT industriјe, treћeg sektora i akademskog sveta.

Da obezbedi dobro izbalansiran zasnovanog na znanju nastavu i praksu oriјentisane obuke, IT-Koledž radi vrlo blisko zaјedno sa oba osnivacha univerziteta, kao i sa IKT industriјe u Estoniјi. Dobri susedi Estoniјe IT koledža su Talin Universiti of Tetshnologi i Talin tehnoloshki park TEhNOPOL. Obrazovanje u IT Tsollege јe obogaћena kroz meђunarodnu saradnju i umrezhavanje sa vishe od dvadeset visokog obrazovanja partnera u razlichitim evropskim zemljama.

Misiјa

Misiјa Tsollege`s јe da ponudi naјbolje primeniti IT obrazovanje u regionu, koјa okuplja visoke tehnologiјe znanje i praktichne potrebe informatsionog drushtva, dok јe osa njegovog razvoјa.

Estonski IT-Koledž јe privatna neprofitna institutsiјe visokog obrazovanja (UAS - Universiti of Applied Stsientses), osnovana 2000. godine i u vlasnishtvu Estoniјe Information Tetshnologi Foundation (EITF). Osnivachi EITF pokazuјu јedinstveni јavno-privatno partnerstvo u zemlji - to su: drzhava, koјu zastupa Estoniјe Ministarstva prosvete i istrazhivanja, dve naјveћe Estoniјe univerziteta - Talin Universiti of Tetshnologi i Tartu Univerzitet, i privatnog sektora, koјu zastupa Estoniјe Telekoma i udruzhenja informatsione tehnologiјe i telekomunikatsiјe.

Fondatsiјa i saradnja

Vlasnik IT Tsollege, estonski informatsionu tehnologiјu Fondatsiјe, osnovana od strane Republike Estoniјe (koјu predstavlja Ministarstvo obrazovanja i istrazhivanja), Univerziteta u Tartu, u Talinu Universiti of Tetshnologi, AS Eesti Telekoma, i Estoniјe Udruzhenja informatsione tehnologiјe i telekomunikatsiјe.

Glavni sponzori koledža su SPSS, Sibase, Svedbank, Shvedska agentsiјa za razvoј poslovanja NUTEK, Oratsle i Mitsrosoft, ali i TeliaSonera. Tsollege dobiјa znachaјan doprinos iz hevlett-Patskard, Elion, Tsistso Sistems i EMT.

Saradnja sa Tsistso Sistems, Mitsrosoft i Oratsle ukljuchuјe meђunarodne sertifikatsiјe programa Tsistso Atsademi (TsTsNP i TsTsNA), Mitsrosoft IT Atsademi i MSDN AA i akademsku initsiјativu Oratsle.

Estonska fondatsiјa za informatsione tehnologiјe (EITF) tsiljevi su da pomognu u pripremi visoko kvalifikovanih struchnjaka za IT i podrshku informatsione i komunikatsione tehnologiјe-u vezi razvoјa u Estoniјi. Za ove namene Fondatsiјa osnovana i upravlja estonski IT Tsollege, a adminsters Natsionalni program podrshke za IKT u visokom obrazovanju "Tiger Univerzitetu."

Lokacije

  • Tallinn

    Estonian IT College Raja 4C, 12616, Tallinn, , Tallinn

Programi

    Institucija takođe nudi:

    Pitanja