Keystone logo
European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

Uvod

European Institute of Applied Science and Management, o.p.s. (EIASM, ranije CBU) svrstava se među savremene privatne obrazovne institucije u Češkoj koje nude profesionalne diplome. Privlačeći stalan priliv novih studenata od svog osnivanja 2011. godine, potvrđuje svoju reputaciju prvorazredne obrazovne ustanove. Akreditovana je kao Premijer institucija od strane priznate agencije za akreditaciju ASIC UK i nalazi se u centru Praga. EIASM je postao član CPD (Certified Professional Development) i ICA (International Compliance Association).

EIASM nudi BBA, MBA i DBA profesionalne programe na engleskom jeziku, dok su MBA i DBA programi takođe na češkom jeziku. Pored toga, EIASM takođe nudi kratkoročno prilagođeno istraživačko stažiranje u raznim specijalizacijama kao napredni kursevi koji omogućavaju fleksibilan, profesionalni razvoj.

Pružamo premium online podršku. Studijski materijali i srodne informacije dostupni su studentima u NEO E-Learning sistemu, koji široko koriste stotine škola i univerziteta širom sveta.

Studijski programi

EIASM donosi dugogodišnje iskustvo na sto dok zapošljavamo kvalifikovane profesionalce i iskusne menadžere. Osoblje EIASM-a dolazi iz različitih sredina sa bogatim akademskim i neakademskim iskustvom, osiguravajući da imamo dobru kombinaciju analitičkih veština i terenskog iskustva. Saznajte više o našim predavačima na vvv.eiasm.cz. Pored toga, možete pronaći odgovorno, pouzdano i prateće osoblje menadžmenta fakulteta.

Saradnja

EIASM ima dobro uspostavljenu akademsku mrežu zasnovanu na partnerstvu i sporazumima o razmeni studenata sa više od 50+ univerziteta širom sveta. EIASM je član KISAN-a.

Istraživanje

Predavači objavljuju u Elsevier (Scopus) i Clarivate Analitics (Veb of Science) -ocenjenim časopisima u mnogim oblastima i specijalizacijama (npr. ekonomija, inženjerstvo, prirodne nauke itd.). Pored toga, od 2013. godine organizovali smo godišnju međunarodnu konferenciju koja je indeksirana u bazi podataka Veb of Science Core i drugim uslugama indeksiranja. Podržavamo otvoreni pristup i koristimo Open Journal Sistem.

ASIC akreditacija

EIASM je akreditovan kao Premijer institucija od strane ASIC-a. ASIC akreditacija je obrazovni standard koji je:

 • Odobreno od strane Ofsteda, saveta za višu akreditaciju u Velikoj Britaniji
 • Priznat od strane unutrašnjeg ureda britanske vlade
 • Član BKF (British Kualiti Foundation)
 • Podružnica ENKA (Evropska mreža za osiguranje kvaliteta)
 • Član NARIC (Nacionalni informativni centri za akademsko priznavanje)
 • ASIC je ocenjen i ispunjen zahtevima ISO9001:2015, što je sertifikat za sledeći obim" Akreditacija za obrazovne institucije u Velikoj Britaniji i širom sveta. "

Postali smo član KISAN-a (Kvalitetna međunarodna mreža za studije u inostranstvu). Trenutno nudimo nove prvostupničke, master i doktorske programe.

Alumni standardi

Podržavamo kritički pristup i analitičko razmišljanje među studentima u interdisciplinarnom i inovativnom okruženju gde je jedina konstanta stalna promena. Stoga nam je cilj da imamo alume sa globalnim, interkulturalnim kompleksnim pogledom koji mogu brzo prikupljati i analizirati informacije i inicirati, implementirati i upravljati promenama u ličnom i radnom životu. Tipični alums je vredan timski igrači sa liderskim sposobnostima.

Naša misija

Kroz dostignuća svojih studenata i članova fakulteta, EIASM vidi posvećenost stalnom unapređenju i izvrsnosti.

EIASM predviđa jači identitet poboljšan lokalnim, nacionalnim i međunarodnim vezama, koji imaju koristi studentima, fakultetu i većoj zajednici instituta.

Lokacije

 • Prague

  Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8, 182 00, Prague

  Pitanja