Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

Uvod

ESDST je škola podataka Rushford Business School akreditovana od strane Instituta James Lind. Škola nudi programe višeg stepena u nauci i tehnologiji podataka, čiji stepen dodeljuje Rushford Business School.

Naš fakultet i mentori su naučnici podataka i rade na poznatim pozicijama u industriji. Mi podučavamo koristeći primenjenu metodologiju sa stvarnim skupom podataka, a stepen se završava konsultantskim projektom capstone. Ovo se radi sa ciljem da podstakne naše studente da budu vrhunski menadžeri svetske klase i naučnici podataka.

Naša fleksibilna akademska isporuka omogućava studentima da odaberu naše programe na osnovu njihove vremenske posvećenosti. Naši 100% onlajn programi dobro su prilagođeni studentima iz celog sveta. Naši programi su dizajnirani da pruže onlajn ekvivalenciju redovnom univerzitetskom programu koristeći tehnologiju svetske klase, međunarodne stručnjake za nauku o podacima i najkvalitetnije obrazovanje.

ESDST ima za cilj da promoviše tehničko obrazovanje i istraživanje u domenu nauke o podacima, poslovne analitike i najsavremenijih tehnologija. Programi na ESDST-u pružaju istaknutu prednost studentima menadžmenta i tehničkih tehnologija osnažujući ih da koriste podatke i tehnologiju za efikasno i efikasno rešavanje stvarnih problema. Podaci i tehnologija postali su sastavni deo nečijeg života, stoga je uvažavanje ove dve imperativ u svim segmentima ljudskog života - bilo da se radi o ličnom ili profesionalnom životu.

Programi se nude i u online i u kombinovanom režimu. Studenti imaju mogućnost da izaberu režim na osnovu njihove pogodnosti. Za sve mešane komponente obezbeđen je i mrežni ekvivalent, stoga, u bilo kom delu sveta u kojem živite, možete odabrati svoje programe i studirati kod nas.

Prepoznajemo oboje; prethodne diplome i prethodno iskustvo koje su učenici stekli na svim nivoima. Uzima se u obzir u trenutku prijema u zavisnosti od vrste i trajanja programa.

Zašto ESDST je odličan izbor za vas!

ESDST Prednost

ESDST se fokusira na pristup zasnovan na ishodima, gde su dosledni napori da osnaže učenike da postignu ishode učenja koji vas čine spremnim za industriju. ESDST zaista veruje u održive akademike koji pripremaju učenike za život, a ne samo za početnu poziciju koju većina poslovnih škola radi

Naš moto leži u RIIL-u, koji osnažuju svog entuzijasta da ne ostavlja kamen neprevrnut da bi se negovao kao profesionalac i kao ljudsko biće.

Odgovorni akademici

 • Kvalitetno obrazovanje - Kao pioniri u kvalitetnom obrazovanju održavamo nivo studija koji osiguravaju da studenti prođu na potrebnom nivou nakon posedovanja potrebnih veština. Naši partnerski univerziteti su već akreditovani najbolje za kvalitetno obrazovanje kao što je švajcarski EduKua, i njihova udruženja sa međunarodnim akreditacionim telima.
 • Fleksibilna akademska isporuka - Naš online i kombinovani model akademske isporuke sa adekvatnom mešavinom sinhronih i asinhronih inputa omogućava vam da planirate svoje inicijative za učenje. Sadržaj je dostupan 24Ks7 putem vašeg e-kampusa.

Informaciona tehnologija

 • Odluke zasnovane na podacima - Podaci i informaciona tehnologija postali su sastavni deo ličnog i profesionalnog života svih. ESDST vas priprema za donošenje odluka zasnovanih na podacima, zbog čega se vaše preporuke ističu u poređenju sa vašim kolegama.
 • MS Ekcel - Svaki ESDST učenik će biti stručnjak za MS Ekcel, koji je jedan od besplatnih alata za poboljšanje produktivnosti rada.
 • Kodiranje i alati - U zavisnosti od toga koji program birate, naučićete kodiranje u R ili Pithonu i druge razne alate, na primer, za izradu kontrolnih tabli.

Integracija industrije

 • Mentorstvo - Svakom ESDST-u biće dodeljen mentor u industriji, sa kojim ćete moći da planirate svoj personalizovani put u karijeri.
 • Usluge postavljanja - Pored veštine koja je potrebna za plasman, ESDST vam pruža akademskog trenera koji vam pomaže u vašem CV, LinkedIn profilu, izgradnji veština intervjua. Uz to, naša industrijska ćelija pruža platformu za poboljšanje vidljivosti vašeg profila u industriji. Sa veštinama i mogućnostima intervjua, sigurni smo da vas mogu smeštati.
 • Industrijsko umrežavanje događaja - Učenje od stručnjaka iz industrije je sastavni deo ovog programa. Organizovaće se redovne sesije gostiju na kojima ćete imati priliku da izađete i razgovarate sa gostom. Umrežavanje će biti ključno razmatranje tokom mešanih programa. Čak će i mnogi moduli podučavati stručnjaci iz industrije, omogućavajući vam da različite platforme učite od stručnjaka iz industrije, i da, da, da ne zaboravite mentorstvo pomenuto ranije.
 • Konsalting Capstone Project - Šta kažete na rad na stvarnom poslovnom problemu, dohvaćanje podataka i preporučivanje rešenja kompaniji kao poslovnom konsultantu? Postojeće, desno. Ovo je istaknuti deo studijskih programa. Za razliku od bilo koje druge poslovne škole, koja vam samo pruža priliku za magistarski rad, ESDST vam pruža priliku da sarađuju sa kompanijom da reše svoje poslovne probleme.

Životne veštine

 • Cross-kulturno okruženje - ESDST je međunarodni institut gde će svi studenti širom sveta studirati zajedno. Zamislite da radite na projektu cross-countri, učenje će biti ogromno. Kompanije troše milione dolara na međukulturalnu senzibilizaciju, ali vi ćete je imati samo iz studija.
 • Liderske veštine - Vaš plan studija je u vašim rukama. Radite dok studirate, dakle, planirate unapred za sve komponente akademske isporuke, kao i vaš radni front. Ove organizacione veštine poboljšavaju vaše veštine planiranja i samomotivacije.
 • Meke veštine i komunikacija - Komunikacija čini lidera izdvaja od drugih profesionalaca. Vaša pisana komunikacija će se poboljšati sa svakim naprednim modulom, a vaša verbalna komunikacija će napredovati mogućnostima diskusije na forumu.

Izjave studenata

Lokacije

Lokacije
 • Geneva

  Geneva, Швајцарска

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Pitanja