Keystone logo
Exeed College

Exeed College

Exeed College

Uvod

O Exeed College

Exeed College, predviđeno 2016. godine, je prestižno preduzeće Vestford Education Group koja pruža najbolje ocenjene na mreži/honorarno akademske programe. Svetske klase provajder menadžment obrazovanje sa sedištem u UAE,Exeed College olakšava doktorat programe u poslovnoj administraciji i obrazovanju, specijalizovane MBA programe, master programe u obrazovanju, i razne programe kvalifikacije nastavnika kroz svoje opsežne prisustvo u GCC, Afrike, Azijski, Jugoistočne i evropske zemlje. Izuzetni obrazovni programi koje nude vodeći međunarodni univerziteti i organizacije koje dodeljuju omogućavaju učenicima da se ponovo otkriju i ističu u svojim domenima stručnosti.

Da ponudi diplome svetske klase,Exeed College pogodio je pravi akord sa vrhunskim globalnim univerzitetima posvećenim pružanju izuzetnog studentskog iskustva, visokokvalitetne nastave, revolucionarnih istraživanja i široke saradnje sa vrhunskim organizacijama.

Universidad Catolica de Murcia, Španija, Gradski univerzitet, Malezija, Univerzitet Liverpool John Moores, Univerzitet Južnog Velsa i Univerzitet Plimut Marjon u Velikoj Britaniji, Univerzitet Acacia i Univerzitet Karolina u SAD su glavni univerziteti u partnerstvu saExeed College.

Misija

Naša misija je da pružimo globalno poznate i akreditovane magistarske programe u poslovnim i upravljačkim domenima i kvalifikacijama za obuku nastavnika kako bismo osnažili profesionalce iz 21. veka sa ekspanzivnim znanjem kako bi zadovoljili svoje akademske potrebe i prenosive veštine. Čvrsta platforma za radne profesionalce za sticanje znanja, sticanje dubokih uvida i savladavanje primene takvih učenja na radnom mestu; doprinosimo izgradnji velikih organizacija, održivih zajednica i time progresivne nacije koja podržava etiku i integritet.

Vizija

Exeed College predviđa da bude među najistaknutijim globalnim pružaocima priznatog i akreditovanog visokog obrazovanja, izvršnog obrazovanja i kontinuiranog obrazovanja radnim profesionalcima i praktičarima kako bi ih opremili, obogatili i osnažili da postanu stručnjaci i lideri u svojim domenima prakse.

Lokacije

Lokacije
  • Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

  • Oman Online, Оман

  • Saudi Arabia Online, Саудијска Арабија

  • Singapore Online, Сингапур

  • India Online, Индија

  • Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

  • Nigeria Online, Нигерија

  • Abu Dhabi, Уједињени Арапски Емирати

  • Malaysia Online, Малезија

Pitanja