Keystone logo
© Elisava
IESE Business School, University of Navarra - Executive Education Department: Short Focused Programs

IESE Business School, University of Navarra - Executive Education Department: Short Focused Programs

IESE Business School, University of Navarra - Executive Education Department: Short Focused Programs

Uvod

Једна од водећих светских пословних школа, > ИЕСЕ основана је 1958. године у Барселони као дипломска пословна школа Универзитета у Навари. Као пионир у образовању за руководиоце, ИЕСЕ је био међу првим пословним школама у Европи које су осмислиле програме за руководиоце и менаџере високог нивоа.

Данас, више од 50 година након свог стварања, ИЕСЕ се може похвалити кампусима светске класе у Барселони и Мадриду, као и центром у Њујорку. Школа нуди пун портфолио МБА програма, докторат. у менаџменту и широк спектар глобалних програма образовања за руководиоце дизајнираних за професионалце у различитим фазама њихове каријере. ИЕСЕ је доследно рангиран међу водећим светским пословним школама од стране истакнутих међународних публикација као што су Финанциал Тимес < и Тхе Ецономист.

ИЕСЕ-ови кратки фокусирани програми (СФП)

ИЕСЕ-ови кратки фокусирани програми су дизајнирани за више руководиоце одговорне за покретање стратешких промена у својој организацији.

ИЕСЕ-ови кратки фокусирани програми (СФП) баве се најрелевантнијим пословним питањима и омогућавају глобалним пословним лидерима да се усредсреде на менаџерску изврсност и интегритет. СФП портфељ се континуирано ажурира како би одражавао најновија достигнућа управљања и заснива се на три главна стуба: урањање, концентрација и трансформација.

Потапање


Портфолио кратког фокусираног програма је посебно дизајниран да пружи учесницима предност о томе како да се на најбољи начин позабаве данашњим пословним изазовима. Сваки програм се фокусира на један пословни изазов са практичним, мултидисциплинарним приступом.

Концентрација


У привилегованом окружењу за учење и погодном формату програма, учесници стичу непроцењиве увиде од реномираних чланова факултета, вођа мисли и вршњака, и уче како да их примене у сопственим ситуацијама.

Трансформација


Дизајниран да се уклопи у захтевне распореде менаџера оријентисаних на резултате, сваки програм пружа тренутни утицај нудећи концептуалне оквире и практичне алате који покрећу ефикасне и значајне промене и за појединца и за организацију.

Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

Lokacije

 • Barcelona

  IESE Business School - Barcelona Campus Avenida Pearson, 21 , 08034, Barcelona

  • Madrid

   IESE Business School – Madrid Campus Camino del Cerro del Águila, 3 , 28023, Madrid

   • New York

    IESE Business School - New York Campus 165 West 57th Street , 10019, New York

    • Munich

     IESE Business School - Munich Office Pacellistr. 4 , 80333, Munich

     Pitanja