Keystone logo
© BIMM University
Kingston University – School of Business

Kingston University – School of Business

Kingston University – School of Business

Uvod

Fakultet poslovnih i društvenih nauka kombinuje Kingston Business School i Pravni fakultet, Društvene i bihevioralne nauke. Zajedno neguju kritičko razmišljanje i pristup rešavanju problema učenju, sa međunarodnim izgledima.

Dok studirate ovde, možete istražiti najveća pitanja društva iz različitih predmetnih perspektiva. Možete steći uvid od stručnjaka iz industrije, javnog sektora i usluga u zajednici, kao i istraživačko-aktivnih akademika sa specijalističkim oblastima stručnosti. Presudno je da vam ovo omogućava da se uključite u širu sliku i diplomirate sa prenosivim veštinama potrebnim za napredovanje u izazovnim karijerama.

Kingston Business School je nagrađena prestižnom međunarodnom akreditacijom od strane AACSB (Udruženje za Advance Collegiate Schools of Business) u znak priznanja za izvrsnost našeg poslovnog obrazovanja. Ovu akreditaciju zaradilo je samo 5% svetskih poslovnih škola. Mnogi kursevi su takođe akreditovani i priznati od strane stručnih tela, uključujući Udruženje MBAs i Chartered Institute of Marketing.

Škola prava, socijalnih i bihevioralnih nauka nudi niz kurseva psihologije koji su akreditovani od strane Britanskog psihološkog društva (BPS). Takođe možete izabrati da studirate jedan od samo nekoliko stepeni u Velikoj Britaniji nudeći specijalističku kvalifikaciju za forenzičku psihologiju. Naše kurseve politike i ljudskih prava predaju međunarodni praktičari, uključujući direktora bivših kampanja Amnesti International UK i trenutnog direktora Britanskog instituta za ljudska prava.

Kontinuirano inoviramo način na koji studenti poslovanja i društvenih nauka razmišljaju i rešavaju probleme, kako bismo udovoljili zahtevima našeg sveta koji se brzo menja. Učite ovde i budite deo oblikovanja ovog sveta.

Kingston Business School

Verujemo da se profesionalni uspeh oblikuje usavršavanjem i razvojem ličnih kapaciteta i veština, kao i akademskim okvirom znanja u cilju podsticanja razvoja i postizanja uspeha. Kroz stručno bogate kurseve koji se bave poslodavcima i istraživanjem informisani, radimo zajedno sa našim studentima kako bismo im pomogli da ispune lične ciljeve i ambicije u karijeri; i postanemo prepoznati po svojim različitim pristupima i stavu prema poslu.

Akreditacije

Kingston Business School je nagrađena prestižnom međunarodnom akreditacijom od strane AACSB (Udruženje za Advance Collegiate Schools of Business). Ova akreditacija je zaradio samo pet procenata svetskih poslovnih škola i prepoznaje visok kvalitet i standard našeg poslovnog obrazovanja.

Mnogi kursevi su takođe akreditovani i priznati od strane stručnih tela, uključujući Udruženje MBA (AMBA), Evropska fondacija za razvoj menadžmenta (EFMD) EPAS, ovlašteni institut za profesionalni razvoj (CIPD), ovlašteni institut za marketing (CIM) i Kraljevska institucija ovlašćenih geodeta (RICS).

137845_pexels-photo-1438072.jpeg

Zašto odabrati Kingston Business School?

Naši studenti su traženi, fokusirani na budućnost lideri koji aktivno izazivaju, menjaju, stvaraju i sarađuju kako bi doprineli društvu i uticali na ekonomiju kao poslovni uticaji i kreatori posla.

Izazov

Podstičemo naše učenike da osporavaju percepcije i perspektive. Cilj nam je da naši učenici aktivno analiziraju, ispituju, tumače i inoviraju.

Promena

U Kingston Business School neprestano gledaju unapred da tumače budućnost i podržavaju ljude da se suoče sa izazovima u nastajanju. Mi motivišemo studente da budu rešavači problema i influenceri, koji mogu izvući najbolje iz sebe i drugih.

Kreirajte

Kako uticaj digitalizacije i IT uticaja na poslovno okruženje i promene nastavljaju da utiču na našu budućnost, pripremamo studente da neguju i preduzimljivi način razmišljanja kako bi identifikovali i prihvatili potencijalne mogućnosti.

Sarađujte

Mi opremamo studente da razviju svoje kreativne sposobnosti i zajednički stav da uspešno rade u multidisciplinarnim timovima i okruženjima.

Spremni za poslovanje: naši kursevi

Naše kurseve dizajniramo zajedno sa vodećim tehnološkim, proizvodnim, servisnim i finansijskim organizacijama kako bismo osigurali da se usklade sa pitanjima, izazovima i potrebama današnjeg poslovanja. Dobijate razumevanje, uvid, veštine i alate za stvarne prilike na maturi.

Vizija: Inovativna, preduzetnička i životna promena

Biti globalno prepoznat za inovativan i preduzetnički pristup obrazovanju i istraživanju stvarajući i ostvarivanje mogućnosti koje menjaju život.

Misija: Predvođena istraživačkim učenjem

Stvoriti najbolje moguće okruženje za osoblje i studente koje je raznoliko i inkluzivno, predvođeno učenjem, preduzetničkim i istraživačkim informisanim.

Vrednosti: Izvrsnost u osoblju i studentskom iskustvu

Izvrsnost: Cenimo izvrsnost u osoblju i studentskom iskustvu, učenju i istraživanju.

Inovacija i kreativnost: Cenimo inovacije, kreativnost i preduzetničko razmišljanje u stvaranju i implementaciji ideja.

Poštovanje: Cenimo raznolikost, kolegijalnost i odgovornost.

Šta nas razdvaja?

Kingston Business School ima četiri karakteristične karakteristike koje kombinuju da bi je izdvojili od drugih univerziteta:

Zapošljivost

Učenici poslovne škole Kingston su u velikoj potražnji na radnom mestu. Relevantnost naših kurseva, naše bliske veze sa industrijom, izvrsnost naših usluga karijere i zapošljivosti, umrežavanje događaja sa poslovnim liderima i radni plasmani znače da su naši studenti dobro pozicionirani za zapošljavanje.

Preduzetništvo

Preduzetničko razmišljanje je u našoj DNK. Bez obzira da li želite da budete deo startupa ili pokrenete inovacije u organizaciji, u Kingston Business School pridružite se vrhunskoj poslovnoj školi za preduzetništvo.

Ocenjeni smo kao najuspešnija visokoškolska ustanova u Velikoj Britaniji za diplomske start-up kompanije (Istraživanje o interakciji poslovanja i zajednice visokog obrazovanja 2020/21). KS Topmba.com nas ocenjuje broj jedan na svetu za MBA diplomirane start-up.

Od našeg poslovnog inkubatora Kingston do našeg rada sa šemom nagrade za mala preduzeća, u Kingston Business School mi smo prikolice u negovanju i razvoju inovativnog razmišljanja. Takođe smo dom međunarodno priznatog istraživačkog centra za mala preduzeća.

Međunarodna rang lista, akreditacija i članstvo

Kingston Business School je jedan od samo 5 posto svetskih poslovnih škola da održi akreditaciju od AACSB International - Udruženje za Advance Collegiate Schools of Business.

Imamo akreditaciju brojnih najvećih i najuticajnijih akreditacionih udruženja poslovne škole.

Objekti

Naša namenski izgrađena poslovna škola od 26 miliona funti dizajnirana je i konstruisana imajući na umu održivost kako bi odražavala našu posvećenost inspiraciji, obrazovanju i razvoju učenika koji će svoja iskustva održivog ponašanja uzeti u svoj budući rad i karijeru.

Imamo vrhunske ustanove za učenje u kojima teoriju možete primeniti u praksi. Naša najsavremenija trgovinska soba Bloomberg simulirana je trgovačka soba za ambiciozne finansijere. Naš potpuno novi Kingston Business Inkubator je namenski izgrađen prostor za studente koji rade na poslovnim idejama.

Vašu studiju podržavaju alati za učenje na mreži kao što su studentski intranet i Canvas. A naš kampus se nalazi 30 minuta od srca centralnog Londona, dajući vam pristup vodećem svetskom finansijskom i poslovnom čvorištu, sve dok se nalazi u najsigurnijem i najsrećnijem mestu glavnog grada za život.

Međunarodni dve nedelje

Svi studenti Kingston MBA dolaze zajedno za naš godišnji Međunarodni četrdeset dana. Održavajući se u kampusu, tokom Međunarodne dve nedelje studirat ćete i družiti se sa MBA i Ekecutive MBA studentima zasnovanim na našim lokacijama Kingston i Moskva. Nadovezujući se na znanje koje ste do sada stekli na svom kursu, uronićete se u izbor specijalističkih izbornih modula i čuti od inspirativnih gostujućih predavača. Prethodni polaznici su takođe imali priliku da učestvuju u uzbudljivim posetama kompanije.

Naši objekti

Naši studenti imaju koristi od nekih od najboljih objekata u zemlji, uključujući:

  • Bloomberg trgovačka soba, dajući vam ukus rada na pravom trgovinskom podu (Kingston je jedan od samo nekoliko univerziteta koji to nude);
  • Namenski apartmani i radni prostori, IT objekti i društvena područja za naše postdiplomske studente;
  • Centar za poslovno istraživanje, uključujući naš istraživački centar za mala preduzeća;
  • Kingston Business Inkubator, prostor poslovnog inkubatora, sa objektima koji će vam pomoći da pokrenete sopstveni biznis;
  • Centar za resurse za učenje, otvoren 24 sata dnevno tokom perioda, sa pristupom bibliotekama, studijskim prostorima i računarskim objektima; i glavnim tekstovima, časopisima i paketima računarskog učenja, dostupnim sa više od 200 umreženih radnih stanica.

Kingston Hill kampus se nalazi u Kingston Upon Temzi, glasali najsigurnije predgrađe Londona i najsrećnije mesto za život. Centralni London udaljen je 30 minuta od Kingston Upon Temze, nudeći studentima pristup živosti, dinamičnosti i kulturnoj raznolikosti jedne od najistaknutijih poslovnih prestonica na svetu.

Lokacije

  • Kingston upon Thames

    Kingston Hill, KT2 7LB, Kingston upon Thames

Pitanja