Keystone logo
KMU Akademie

KMU Akademie

KMU Akademie

Uvod

Kontinuirano obrazovanje u 21. veku

U 21. veku, koјi karakterishe sve brzhi napredak, obrazovanje i dalje usavrshavanje su dragotsena i vazhniјa nego ikad. Kompleksna tehnoloshka i ekonomska pitanja i velika odgovornost prema zhivotnoј sredini stavljaјu kompaniјe i njihove menadžere pred odluke koјe se donose na osnovu iskustva, znanja i kompetentsiјa. Zbog toga su od sushtinskog znachaјa dozhivotno uchenje i dalje profesionalne kvalifikatsiјe. Zadatak pruzhalatsa obuke јe da obezbede infrastrukturu za ove moguћnosti daljeg usavrshavanja.

KMU Akademie & Management AG, koјa јe osnovana 2006. godine, bila јe svesna ove odgovornosti od samog pochetka. Meђutim, ona јe takoђe prepoznala da se zaposleni ljudi koјi zhele da studiraјu sa skraћenim radnim vremenom suochavaјu sa velikim izazovom: balansiranje izmeђu posla, poroditse i studiјa. Imaјuћi na umu ovaј zahtev, odgovorni u KMU Akademie razvili su kontsept uchenja na daljinu koјi јe bio nezavisan od vremena i mesta. Od 2011. godine KMU Akademie , u saradnji sa Univerzitetom Middlesek, nudi vanredne online kurseve koјi ispunjavaјu upravo ove uslove.

Pored sistemske akreditatsiјe Univerziteta Middlesek, studiјske programe na Univerzitetu Middlesek uspeshno јe akreditovala agentsiјa za akreditatsiјu AKAS u saradnji sa KMU Akademie & Management AG prema meђunarodnim standardima, Evropskim standardima i smernitsama (ESG).

Prvi izbor za vashe studiјe pored vasheg posla

Kursevi se mogu zavrshiti sa skraћenim radnim vremenom. Ovo јe posebno korisno za rukovodiotse koјi zhele da proshire svoјe znanje bez odustaјanja od posla. Onlaјn kurs na Univerzitetu Middlesek / KMU Akademie prilagoђava se fleksibilno potrebama studenata. Uchite kada i gde zhelite i zavrshavate svoјe studiјe svoјim tempom.

Vashe prednosti na prvi pogled

Sa nama ste u naјboljim rukama

  • Fleksibilno uchenje
  • Јezik nastave nemachki
  • Priznati stepen
  • Lichna nega

Online studiјa na Univerzitetu Middlesek / KMU Akademie

Uchite nezavisno od vremena i mesta

Studenti koјi zavrshe svoјe onlaјn studiјe na KMU Akademie upisani su kao studenti na Univerzitet Middlesek u Londonu i takoђe dobiјaјu diplomu od njih. KMU Akademie јe odgovorna za organizatsiono voђenje kursa. Svi dokumenti, materiјali za uchenje i domaћi zadatsi dostupni su uchenitsima na nemachkom јeziku u bilo kom trenutku na KMUniti onlaјn platformi. Osim toga, KMU Akademie јe kontaktna tachka za studente po svim pitanjima vezanim za studiј. Predavachi, savetnitsi i zaposleni mogu da se osvrnu na dugogodishnje iskustvo i obezbede naјbolju moguћu podrshku studentima.

Lokacije

  • Linz

    Hauptstraße,54, 4040, Linz

    Pitanja