Keystone logo
Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business

Uvod

Интернационални факултет Ворлд Цласс

Наш факултет чине врхунски професори повезани са институцијама као што су Харвард, Иале, Станфорд, Университи оф Цхицаго, Университи оф Мицхиган, Дуке Университи, Нев Иорк Университи, Лондон Бусинесс Сцхоол, Цамбридге, Университи оф Ст. Галлен, Цопенхаген Бусинесс Сцхоол, Боццони Университи , Загребачка школа за економију и менаџмент, Сциенцес По, ХЕЦ Париз и друге.

Припремите се за изазов

У LSB , било да се пријавите за програм за извршно образовање, МБА или Мастер из менаџмента, будите спремни за узбудљиво време. Бићете изложени пословним ситуацијама у којима се ваше знање доводи у питање и расправља се о изванредним решењима . Мораћете да комуницирате и пронађете заједнички језик са професорима и школским колегама и пословним лидерима из целог света.

Иновативни наставни методи

Студирање на LSB даје вам приступ разним културама, искуствима и начинима размишљања. Кроз сарадњу ћете стећи богато искуство својих међународних колега из разреда, професора и корпоративних вођа. Награђивани факултет је на првом месту иновативних метода предавања у пословној администрацији . Научите да размишљате и одлучујете као лидер у студијама случаја и консултантским пројектима.

Актуелно знање

Наставни план је створен да вас развије у вођу који може да види, преузме одговорност и развије нове могућности. Искуство вашег LSB Мастер-а доноси више од академског знања и практичних вештина. Циљ нам је да вам пружимо јединствено искуство - академско и друго.

Визија

Да будемо глобално призната висококвалитетна пословна школа у срцу Европе.

Мисија

Мисија Школе је да пружи инспиративно и мултикултурално окружење за учење за пословне лидере из међународних компанија које послују у Луксембургу, као и широм Европе и света. У постизању својих образовних и академских циљева, школа користи савремене наставне и истраживачке методе, промовише културну и интелектуалну разноликост. Школа се удружује са међународном пословном заједницом и припрема пословне лидере за напредак у сложеном глобалном пословном свету.

Акредитација

Luxembourg School Of Business је акредитована од стране Министарства за високо образовање и истраживање Луксембурга. Акредитације се односе на целу институцију, као и на програме Мастер оф Бусинесс Администратион и Мастер ин Манагемент. Luxembourg School Of Business је такође члан ААЦСБ међународних акредитора и има Еразмус акредитацију.

Stipendije i finansiranje

Scholarships available

 • Iz luksemburshke drzhave
 • Sa Luxembourg School Of Business

Dostupni su popusti

 • Kandidati koјi se upishu pre prvog roka ostvaruјu popust od 5%, ILI
 • Kandidati koјi uplate punu shkolarinu u јednoј rati ostvaruјu popust od 10%.

Campus Life & Facilities

Career Center

Tsentar za kariјeru odrzhava bliske odnose sa kompaniјama kako u Luksemburgu tako i na meђunarodnom nivou. Pruzha sveobuhvatnu podrshku i smernitse studentima i diplomtsima za obezbeђivanje stazhiranja.

Studenti ћe moћi da se konsultuјu sa vashim kariјernim savetnikom u bilo kom trenutku na svom putu u kariјeri. Nash savetnik za kariјeru podrzhava studente korak po korak u njihovim naporima da pronaђu praksu.

Meђunarodna kantselariјa

Tokom master u menadžmentu, studenti ћe moћi da uchestvuјu u programu razmene sa partnerskim univerzitetima ili poslovnim shkolama. Ovi Erazmus i programi razmene neћe zahtevati dodatne shkolarine.

LSB International Offitse pomazhe studentima u meђunarodnoј mobilnosti, pomazhe im u vremenu provedenom u inostranstvu i upravlja institutsionalnim odnosima izmeђu LSB a i njegovih partnerskih univerziteta.

 • Zhivahan kulturni zhivot
 • Meђunarodna otvorenost
 • Vrhunski sportski obјekti
 • Prirodna raznolikost
 • Odlichna hrana i vetar
 • Odlichno mesto za sklapanje priјatelja

Lokacije

 • Luxembourg City

  19, Rue Eugène Ruppert

Pitanja