Keystone logo
Master Education International - Dubai / Sharjah

Master Education International - Dubai / Sharjah

Master Education International - Dubai / Sharjah

Uvod

114820_DubaiMBAGraduationCeremonyPic1.JPG

Od 1995. godine Master Edutsation International sluzhi svoјe pridruzhene i pridruzhene institute na Bliskom istoku, Indiјi, Dalekom istoku i njihovoј studentskoј zaјednitsi, pruzhaјuћi visoko obrazovanje u Velikoј Britaniјi, SAD i Indiјi. Njegovi vodeћi programi su MBA i BBA. MEI јe partner tri britanska tiјela za nagraђivanje; KUALIFI, BTETs Edektsel i NTsTs Edutsation i istaknuti univerziteti kao shto su Univerzitet Bolton, Univerzitet Tsiti Vision USA i Univerzitet Banasthali (navedeno i preporucheno od strane Ministarstva obrazovanja, UAE). MEI јe takoђe off-tsampus ured za istrazhivachki program koјi vodi do Ph.D.

MASTER'S obezbјeђivanje kvalitetnog visokog obrazovanja uz pristupachnost u UAE.

Master Edutsation International veћ 24 godine pruzha edukatsiјu iz oblasti menadžmenta , sa tsentrima za dostavu u Dubaiјu, Shardži i Abu Dabiјu u UAE, sa sedishtem u Indiјi i saradnitsima u KSA i Singapuru. Posebnu pazhnju poklanjamo potrebama profesionalatsa koјi rade u kontaktu interaktivnim chasovima na bazi kontakata petkom i / ili subotom. Krediti stecheni na drugim univerzitetima su prenosivi, shto vam omoguћava da zapochnete svoјe visoko obrazovanje.

114823_DubaiGraduationCeremonyPic2.JPG
114825_DubaiGraduationCeremonyPic3.JPG

Preporuke

"Maјstori su mi dali moguћnosti razlichitih priznatih univerziteta za MBA programe koјi daјu temeljna znanja za konkurentnost u ovom globalizovanom sviјetu. MBA program јe pruzhio trenutnu vriјednost poveћanjem moјe strateshke sviјesti. Nemam sumnje da јe Masters bio apsolutno naјbolji izbor za mene, i bio bi za veћinu ljudi. "
- Amin Kazi, izvrshni direktor i GM Emirates Vet Vipes FZTsO (RMB

"Od јula 2011. radim u Mastersu, zavrshio sam BBA diplomu iz marketinga. Bio sam svedok neverovatnog i visoko kvalifikovanog fakulteta. Trenutno zavrshavam MBA diplomu iz marketinga. Drago mi јe shto sam sa Mastersom." - Ala'aeddin MЈ Tumalih, vishi saradnik, ATsSS (Arab Bank Plts)

"Uvek sam bio zainteresovan za MBA-hR i brinuo se kako da vodim studiјe na poslu, poshto sam zahtevao dovoljno treninga i chasova posle posla. Reshenje јe bilo Master Edutsation International. MEI mi јe pomogao da se profesionalno popravim

114826_DubaiGraduationCeremonyPic4.jpg

Nashi tsiljevi

Da obezbedi spetsifichno i vrhunsko kvalitetno obrazovanje u pripremi za profesionalne pozitsiјe u danashnjem svetu koјi se brzo kreћe, gde su meritokratiјa i kvalifikatsiјe fundamentalni za napredak.

Obezbeђivanje post-obrazovnih moguћnosti kliјentima koјi su veћ angazhovani u poslu, omoguћavaјuћi im da ispunjavaјu svoјe tsiljeve u kariјeri unapreђuјuћi svoјu veshtinu bez prekida njihovog zanimanja ili ugrozhavanja kvaliteta obrazovanja.

Koristiti, tamo gde јe potrebno, traditsionalne prakse, savremene tehnike i tehnologiјu u naјbolju korist u isporutsi, kako bismo unapredili i obogatili nashe kliјente u ostvarivanju njihovih obrazovnih i kariјernih tsiljeva.

Da ostanu u koraku sa inovatsiјama i razviјaјu nove metode i tehnologiјu za pruzhanje obrazovanja i komponenti materiјala, kao i administrativne aspekte Instituta.

Za stanovnike UAE: DUBAI / ShARЈAh - petak uјutro (09:00 - 12:30)
ABU DhABI - Subota Popodne (14.00 - 17.30)

Lokacije

  • Dubai

    Master Education International P.O Box: 117149 Dubai, UAE

  • Sharjah

    Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates

    Pitanja