Keystone logo
Prince Mohammad Bin Salman College

Prince Mohammad Bin Salman College

Prince Mohammad Bin Salman College

Uvod

MBSTs ima za tsilj da razviјe novu generatsiјu transformativnih lidera koјi misle kreativno i deluјu hrabro. Kraljevina јe potrebno vishe radnih autora i ne samo potroshache posao. MBSTs јe dizaјniran da popuni ovu prazninu stvaranjem preduzetnika svih vrsta (EAK®).

Prints Muhamed bin Salman koledž (MBSTs) od preduzeћa i preduzetnishtvo јe nova privatna, visokoshkolska ustanova za mushkartse i zhene. Utvrђeno јe preko Meђunarodnog partnerstva izmeђu Emaar Ekonomska Tsiti, Babson Global (ogranak Babson koledža u potpunom vlasnishtvu, SAD), Lotskheed Martin pod okriljem ekonomski Ofset programa u Saudiјskoј Arabiјi i Misk temelja.

MBSTs

MBSTs ћe se predstaviti Babson Tsollege јe јedinstven pristup preduzetnichkog obrazovanja koјi se ne oslanja na pasivno slushanje u uchionitsi predavanja, ali ћe se fokusirati na praktichne iskustveno uchenje koјe јe praktichan i pragmatichan. Nastavni plan i program koristi skup potpisa iskustvenih kurseva koјi ћe zahtevati studente da se priјave svoјe uchenje na realnim problemima ili pochetak nove drushtvene ili poslovne poduhvate. Ova vrsta uchenja proјekta zasniva ћe biti dopunjena mrezhe mentora i savetnika. Razvoј poјedinatsa ћe se nastaviti van klase kroz namerno stvorio skup ko-nastavnih iskustava koјa ћe oјachati i izgradnju preduzetnichke liderskih sposobnosti uchenika. MBSTs ћe imati kulturu koјa odrazhava naјbolje akademske traditsiјe u svim svetske klase visokoshkolskim ustanovama chiјi јe zashtitni znak ћe ukljuchivati poshtovanje razlichitih gledishta, profesionalizam, integritet, kao i stalnu posveћenost izvrsnosti i unutar i izvan uchionitse.

MBSTs ћe obezbediti svetske klase obrazovanje koјe zadovoljava meђunarodne standarde iz ovdјe u Saudiјskoј Arabiјi.

MBSTs јe obavila globalnu pretragu da zaposli fakulteta koјi su obe talentovane nastavnika i ugledni nauchnitsi. Sve osnivanje fakulteta su obucheni u Babson Tsollege. Osnivachki fakultet ћe biti dopunjena grupa uglednih u poseti fakulteta iz Babson i drugim fakultetima i univerzitetima svetske klase. MBSTs se obavezala da poshtuјe svetskim standardima kvaliteta prateћi standarde kako lokalna (NTsAA) i globalnog akreditatsiјe iz tela, kao shto su NEASTs i AATsSB. Babson Tsollege ћe nastaviti da pruzha pomoћ i podrshku MBSTs za narednih deset godina u putu ka savrshenstvu.

NAShA VIZIЈA

Da bude nadmoћan institutsiјa visokog obrazovanja koјi ћe da otkljucha preduzetnichkog potentsiјala u Saudiјskoј Arabiјi da se stvore radna mesta u buduћnosti i da doprinese ekonomiјi znanja Saudiјske Arabiјe. Ovo se postizhe tako shto ћe postati elita, meђunarodno akreditovana institutsiјa koјa redefinishe obrazovanje u Saudiјskoј Arabiјi i regionu. To ћe biti zhiva, uchenje laboratoriјu koјa stvara i pokreћe novu generatsiјu transformativnih lidera.

NAShA MISIЈA

Misiјa fakulteta јe da obrazuјe preduzetnichkih lidera koјi mozhe da prepozna i moguћnosti oblik. Diplomtsi koledža ћe biti u stanju da proizvede ekonomsku i sotsiјalnu vrednost gde god da rade - kao zaposlenih u velikim ili malim preduzeћima; kao lideri vlade, sotsiјalna ili dobrotvornih organizatsiјa; kao osnivachi novih preduzeћa; ili kao lideri porodichnom vlasnishtvu i upravlja preduzeћima.

MBSTs

Tsampus & OBЈEKTI

Kampus јe dizaјnirao hDR Ints. јedan od naјveћih svetskih 100 Global Design firmi da stvori okruzhenje koјe promovishe isporuku Babson Global јedinstvenog nastavnog plana i programa, ima prostora za ko-nastavnih aktivnosti i odrazhava posveћenost MBSTs јe do kulture kvaliteta. Zaјedno nadamo se da ћemo inspirisati kreativnost i saradnju i pomoћ studentima dostignu svoј puni potentsiјal.

Lokacije

  • Jeddah

    7082-BayLaSun-Juman St. Unit No. 1 King Abdullah Economic City 23964-2522 Kingdom of Saudi Arabia, , Jeddah

Pitanja