Keystone logo
MIBM Global

MIBM Global

MIBM Global

Uvod

MIBM je neprikosnoveni prepoznatljiv lider u kursevima online menadžmenta širom Indije već nekoliko godina pružajući kvalitetno obrazovanje i ispunjavajući međunarodne standarde.

Mi u MIBM-u imamo listu kvalitetnih programa koji nude MBA i Fast Track programe koji su najprikladniji za studente i profesionalce da oblikuju svoju karijeru prema trenutnim globalnim trendovima. Verujemo u izvrsnost obrazovanja koja se prenosi tako da su naši učenici ispred konkurencije. Naša misija je da poboljša trenutni stas pojedinca za njega/nju da postignu svoje ciljeve sa savršenstvom.

MIBM nudi razne mrežne MBA programe koji su navikli na stalno promenljivo tržišno okruženje. Programi su najpogodniji za studente& koji rade profesionalce koji razumeju svoja vremenska ograničenja. Kurseve su dizajnirali i razvili vodeći stručnjaci za obrazovanje iz celog sveta. Naši stručnjaci za obrazovanje dizajnirali su najbolju metodologiju i obrazovne obrasce obrazovanja kako bi stvorili vodeće profesionalce u industriji. Naš obrazovni fakultet je ocenjen kao najbolja industrija u pružanju onlajn obrazovanja.

Karakteristike kampusa

    Lokacije

    • Antananarivo

      Antananarivo, Мадагаскар

      Pitanja