Keystone logo
Missouri State University College of Business Administration Магистар пословне администрације (МБА)
Missouri State University College of Business Administration

Магистар пословне администрације (МБА)

2 Years

Request teaching languages

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Na kampusu

* 32156 долара за не-Мисури сталног

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Магистар пословне администрације степени, које нуде колеџу пословне администрације (ЦОБА) на Државном универзитету Мисури, је структуиран да студенти образовну вредност. Састанак ригорозне ААЦСБ Међународног - Удружења напредује високе школе пословних критеријума за акредитацију значи да колеџа и универзитета су починили неопходне ресурсе за постизање и одржавање квалитета програма. Састанак ових критеријума, такође осигурава да ће МБА студенти се подучавају смртно-дегреед факултет, већина од којих су активно објављивања у својим дисциплинама.

Студенти могу да уживају користи од високо-квалитетан програм, а плаћају школарину цене које су веома атрактивне у поређењу са сличним школама. Даље, квалитет и трошкова живота у Спрингфилду, која се налази у близини лепе Озарк планине, је и више привлачан и јефтинији од већине алтернативе. Дакле, у очима МБА студената на Мисурију државе, образовну вредност је дефинисана квалитетан програм, ниске цене школарина, а низак животни трошкови у атрактивном месту.


Миссоури Стате МБА програма има још један важан снагу - флексибилност. Уз интегрисање различитих курсева које нуди пет одељења у колеџу пословне администрације, Мисури државе МБА програма омогућава студентима могућност да прилагоде своје степену како би задовољили своје потребе каријеру. Поред 21 сати потребне курсеве, и уз одобрење директора МБА програма, студенти могу изабрати област концентрације да помогну усредсреде своје МБА диплому. Већина курсева се користи да испуни површину од концентрације захтеви су пословни курсеви, али неки појединци сматрају да њихове специфичне интересе и потребе захтевају курс из других области студија.

Кључ је налаз оне курсеве које најбоље задовољавају потребе ученика. Ова флексибилност омогућава МБА дипломци из Мизурија државе прилику да структуру своје МБА диплому тако да одговарају њиховим потребама. Будући да многи студенти траже МБА дипломе имају мало или нимало образовање у пословању, Миссоури Стате програма даје солидну основу дипломираних нивоа курсева који припремају студенте за напредне теме покривене у језгру МБА програма. После три године студија, Мисури држава је недавно створио нови сет МБА Фондације курсева који испуњавају услове предуслов за касније курсу. Ови курсеви помажу студентима да стекну основна знања пословања у дипломске подешавање - подешавање који омогућава тема и дискусија да буде фокусирана на материјал релевантан за оне у МБА програма.

Студенти са одговарајућом претходно академске припреме у бизнису и економији може бити у стању да се суздржи од узимања неке или све од оснивања курсева, ограничавајући своје МБА програма као и неколико сати 33. семестра.

Могуће је да ванредни студент заврши своју диплому узимајући часове само у вечерњим сатима (после 5 поподне). Време потребно за комплетан програм студента студија зависи од два фактора: број фондације курсева који студент треба да узме и количина курсева које је студент сваког семестра.

Број фондације курсевима који су потребни, ако постоји, зависи од претходног курса студената студија. Број фондације курсева студенти ће морати да се директно утиче на износ кредита сати неопходне за стицање дипломе. Опсег кредита сати МБА студент ће морати да напредујете је од 33 до 57 кредита сати. Студент који је диплому у бизнису могу имати програм степен са чак 33 кредита пар сати, неко ко има диплому у области ван пословног можда ће морати да преузме свих осам три сата фондација курсеви, доводи у програму укупно 57 кредита сати. Без обзира да ли или не одређени ученик ће бити у обавези да укључи више курсева оснивања у свом програму ће бити резултат транскрипт евалуације врши директор МБА програма.

Број курсева које је највероватније на скраћено радно време, вече ученик је две класе у пролеће и јесен семестра и један класе у летњем семестру. Овај план подразумева два, три сата ноћу часова недељно у пролеће и јесен семестра. У летњем семестру, класа времена дужина варира, али најчешће МБА курсеви се нуде у осам недеља периоду, захтевају ванредни студенти да присуствују две вечери недељно у трајању од три сата сваке ноћи. Ово се односи на 15 сати завршен кредита годишње. Студент са 33-часовни програм, на пример, могао да заврши своју диплому у две године и једног семестра.


Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

O školi

Pitanja

Slični kursevi

  • МБА са концентрацијом у рачуноводству
    • Davie, Сједињене Америчке Државе
  • Мастер пословне администрације – рачуноводствена концентрација
    • Online USA
  • МБА финансије и рачуноводство
    • Online