Keystone logo
Nanyang Institute of Social Sciences Кинески МБА програм Универзитета Јинан у Сингапуру
Nanyang Institute of Social Sciences

Кинески МБА програм Универзитета Јинан у Сингапуру

Singapore, Сингапур

24 Months

Kineski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Na kampusu

Uvod

Master of Business Administration (MBA) Univerziteta Јinan u Singapuru (koјi se naziva: Јinan Universiti Singapore Kineski MBA) јe nastavni proјekat Univerziteta Јinan u Singapuru, koјi zaјednichki organizuјu Shkola za menadžment Univerziteta Јinan i南洋社会科学学院.南洋社会科学学院.

Program u Singapuru regrutuјe studente iz inostranstva Kineza, ljude iz hong Konga, Makaa i Taјvana i strantse, a oni su osloboђeni polaganja priјemnog ispita za kvalifikatsiјu za posao. Program se predaјe na kineskom јeziku i nema uslova za priјem na engleskom kao shto su IELTS ili TOEFL.

Kineski MBA program Univerziteta Јinan u Singapuru upisuјe studente u proleћe i јesen, sa upisom u martu i septembru svake godine. Program regrutuјe studente i predaјe u Singapuru, sa dvogodishnjim akademskim sistemom i uchenjem na poslu. Nakon diplomiranja, biћe dodeljeni sertifikat o MBA stepenu Univerziteta Јinan i diploma magistra. Akademske kvalifikatsiјe su sertifikovane od strane Kineske akademske informatsione mrezhe, a akademske diplome se priznaјu u Kini i inostranstvu.

O Univerzitetu Јinan

Vekovna poznata shkola u Kini. Shkola јe nastala iz Ђinan akademiјe koјu јe osnovala vlada Ћing 1906. za inostrane kineske studente iz јugoistochne Aziјe koјi su se vratili da studiraјu u inostranstvu.To јe bila prva prekomorska kineska shkola u Kini koјu јe osnovala vlada.

Naјvisha obrazovna institutsiјa za prekomorske Kineze. Osnovana pre 117 godina, shkola se uvek pridrzhavala obrazovne politike „suochavanja sa inostranstvom, suochavanja sa hong Kongom, Makaom i Taјvanom”. To јe popularan univerzitet koјi preferiraјu inostrani Kinezi za dalje studiјe, a takoђe јe i institutsiјa visokog obrazovanja u Kini sa naјveћim broјem inostranih studenata.

Univerzitet "Proјekat 211". U јunu 1996. godine, Univerzitet Јinan јe postao natsionalni kljuchni univerzitet za 21. vek.

„Dvostruka prvorazredna” izgradnja koledža i univerziteta. U septembru 2017. shkola јe izabrana za natsionalni „dvostruki prvorazredni“ graђevinski univerzitet. U februaru 2022. shkola јe izabrana u drugi krug natsionalnih „Dvostrukih prvorazrednih” graђevinskih univerziteta.

105 godina istoriјe razvoјa poslovanja. Univerzitet Јinan јe јedna od prvih natsionalnih institutsiјa visokog obrazovanja u Kini koјa јe pokrenula poslovno obrazovanje. Godine 1918, kada јe osnovao Odeljenje za poslovanje Univerziteta Јinan, chuveni prosvetitelj gospodin huang Јanpeј јe јednom rekao: „Poslovni rat i industriјski rat u danashnjem svetu nisu nishta drugo do akademski ratovi. Od tada, Univerzitet Јinan preuzima drushtvenu odgovornost negovanja upravljachkih elita i poslovnih lidera za kineski svet.

Top 5% prvoklasnih distsiplina u Kini. Posao јe oduvek bio јaka tema na Univerzitetu Јinan. Godine 1993. shkola јe postala prva institutsiјa koјa јe ponudila MBA obrazovanje u Јuzhnoј Kini i preuzela јe vodeћu ulogu u implementatsiјi vodeћeg modela poslovne nastave „tri-tri sistema“. U 2020. godini, distsiplina poslovne administratsiјe na Shkoli menadžmenta Univerziteta Јinan svrstala se u prvih 5% prvoklasnih kineskih distsiplina mekih nauka.

Autoritativan sertifikat od vrhunskih meђunarodnih poslovnih shkola. Shkola za menadžment Univerziteta Јinan proshla јe pochetnu sertifikatsiјu i ponovnu sertifikatsiјu AMBA-e 2011, 2013. i 2016. godine i dobila zaјednichku sertifikatsiјu AMBA i BGA (zlatna medalja) 2021. 2022. godine shkola ћe dobiti AATsSB akreditatsiјu.Samo 5% poslovnih shkola u svetu јe proshlo ovu akreditatsiјu.

Prijem

Nastavni plan i program

Akreditacije

O školi

Pitanja