Keystone logo
Neapolis University Pafos

Neapolis University Pafos

Neapolis University Pafos

Karakteristike kampusa

Život na univerzitetskom kampusu

Život u Neapolis Universiti Campus je jedinstveno iskustvo mnogo uživaju studenti tokom studija dovodi do izgradnje dragocenih trenutaka i sećanja koja traju ceo život kao studenti stanovnici razvijaju akademski i društveno. Univerzitet Neapolis je posvećen stvaranju pogodnog i sigurnog okruženja i uspostavio je raznovrsnu, višejezičnu, multikulturalnu univerzitetsku zajednicu, koja poštuje i poboljšava slobodnu razmenu ideja i načina života.

Lokacija univerzitetskog kampusa, razni objekti i usluge stvaraju idealno okruženje za podsticanje znanja, rada i studentskog života, omogućavajući svakom studentu da obogati svoja iskustva tokom studija.

Kampus je povoljno smešten u srcu grada sa mnogim sadržajima na pješačkoj udaljenosti, kao što su autobuske stanice, banke, plaže, & restorani barovi, tržni centar i kafići.
Postoje dnevne autobuske linije koje međusobno povezuju grad i nude veze sa svim ostalim gradovima i aerodromima.

Zašto Pafos

Kombinacija istorijske prošlosti sa savremenim svetom, blaga mediteranska klima, plaže, prirodne lepote, odličan prevoz do eksterijera, kao i broj usluga koje nudi čine Pafos idealnim mestom za učenje.

Jedna od najvećih prednosti studiranja na Univerzitetu Neapolis Pafos je da obrazovni institut nalazi u srcu jednog od najuzbudljivijih primorskih gradova u Evropi. Pafos ima stalno stanovništvo od oko 77.800 stanovnika.

 • Pafos grad pun mladosti, koji ima jednu od najviših stopa mladih 18-35 godina, u poređenju sa drugim kiparskim gradovima.
 • Pafos je savremeni evropski multikulturalni grad koji dočekuje ljude iz celog sveta, bez obzira na etničko, socijalno ili versko poreklo.
 • Pafos je UNESCO-va svetska baština, kao raskrsnica ljudi i ideja sa arheološkim nalazištima kako bi svedočio nemilosrdnom maršu od 9000 godina istorije i kulture.
 • Pafos je međunarodna turistička destinacija, zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji prirode, istorije i blage mediteranske klime. Direktni letovi između Pafosa sa velikim grčkim gradovima kao što su Atina, Patra, Solun i Chania.

121839_cyprus-4135015_640.jpg

  Lokacije

  • Paphos

   2 Danais Avenue 8042 Paphos Cyprus, , Paphos

  Pitanja