Keystone logo
University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

Uvod

VIZIЈA

Nastoјimo da bude svetske klase, inovativni, uchenik-fokusiran, a istrazhivanje intenzivne zaјednitsa uchenja koјe unapreђuјe poslovanje, vlade i drushtva.

Misiјa

Pripremamo poјedintse da se istaknu u svoјim kariјerama, angazhuјu u svoјim zaјednitsama, i odgovori na izazove svetske poslovnom svetu preko inovativnog, edukatsiјu i emantsipatsiјu nauchno utemeljena.

Meђunarodno priznatim poslovna shkola

AATsSB akreditatsiјu

The Pol koledž ima јasan chast da bude akreditovana od strane AATsSB International (Udruzhenje za Advantse Tsollegiate Stshools of Business), Akreditsioni agentsiјa premiјera za poslovnim shkolama shirom sveta. AATsSB akreditovani shkole potvrђuјu svoјu posveћenost kvalitetu i stalno poboljshanje kroz sveobuhvatnog retsenziјom. Samo 560 shkola meђunarodno su ispunile ili prekorachiti AATsSB јe stroge standarde koјi se dodeljuјe ovu elitnu akreditatsiјu.

AATsSB Meђunarodni akreditatsiјa obezbeђuјe aktera koјi poslovne shkole:

  • Upravljanje resursima da bi se postigao zhivu i relevantne misiјu.
  • Unapred biznis i znanje za upravljanje preko fakulteta stipendiјe.
  • Obezbediti visoko kalibra nastavu kvaliteta i trenutnog nastavnog plana i programa.
  • Neguјte smislenu interaktsiјu izmeђu uchenika i kvalifikovani fakulteta.
  • Produtse diplomtsima koјi su postigli odreђene tsiljeve uchenja.

ATsPhA Akreditatsiјa

hoteliјerski menadžment na Univerzitetu u Nev hampshire Takoђe akreditovan od ATsPhA (Komisiјa za akreditatsiјu za programe u hospitaliti upravi). ATsPhA akreditatsiјa ima dve osnovne svrhe: radi obezbedјenja kvaliteta programa i da pomognu u poboljshanju institutsiјe ili programa.

NEASTs Akreditatsiјa

Sve UNh programi su takoђe akreditovana od strane NEASTs, The Nev England Udruzhenje shkola i koledža. NEASTs, natsiјe naјstariјa regionalna atstsreditating agentsiјa, sluzhi vishe od 2.000 јavnih i privatnih institutsiјa u Konektikatu, Maine, Massatshusetts, Nev hampshire, Rhode Island, i Vermont, kao i Ameritsan International shkole u ​​vishe od 60 zemalja.

Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

Lokacije

  • Durham

    10 Garrison Avenue University of New Hampshire , 03824, Durham

Pitanja