Keystone logo
Rushford Business School

Rushford Business School

Rushford Business School

Uvod

136117_RUSHFORD0-logo.png

Rushford Business School je Edukua-sertifikovani Business School u Lucernu, Švajcarska. Škola nudi programe višeg stepena u poslovanju i menadžmentu. Naša škola je jedinstvena u svojoj ponudi nekoliko MBA programa sa ključnim tehničkim specijalizacijama. Naši 100% online programi su pogodni za studente iz celog sveta koji bi želeli da dobiju kvalitetno obrazovanje od premijerne Evropske poslovne škole po pristupačnoj školarini. Koristimo mreže, znanje, iskustvo i geografsko širenje u korist naših učenika.

Naša misija

Kao institucija fokusirana na istraživanje, sprovodimo inovativne i međunarodno priznate poslovne programe sa pozitivnim uticajem na rast poslovanja i društveni razvoj.

Nastavljamo da koristimo poslovno ponašanje i istraživanje kroz:

 • Razvijanje i širenje međunarodne mreže vodećih akademskih partnera i partnera za razmenu radi pružanja globalnog istraživačkog i nastavnog okruženja.
 • Razvijanje poslovnih veština specifičnih za industriju angažovanjem ključnih lidera mišljenja.
 • Razvijanje lidera za prenošenje društvene odgovornosti i suočavanje sa jedinstvenim intelektualnim i ličnim izazovima.
 • Razvijanje zrelih i samodostatnih ličnosti sa interkulturalnom kompetencijom i kritičkim razmišljanjem.

Naša vizija

Naša vizija je da budemo među vodećim poslovnim školama u Evropi i da budemo međunarodno priznati za inovativne poslovne programe koji pomažu preduzećima i institucijama da ostanu na povoljnoj krivi rasta. Naše istraživanje će imati procvat uticaja na poslovne prakse, liderstvo i akademsku literaturu. Razvijaćemo lidere sa globalnim dosegom, koji će iskoristiti svoj potencijal da sarađuju sa preduzećima i društvom kako bi napravili dragocenu, konstruktivnu i etičku razliku.

Naše vrednosti

 • Sledeće vrednosti upravljaju nama u ostvarivanju naše misije i naše vizije:
  • Akademska izvrsnost, specijalne veštine i fokus istraživanja.
  • Misao liderstvo i inovacije.
  • Kritičko razmišljanje, pravda i integritet.
  • Etika, društvena odgovornost, dobrotvornost, odgovornost, odgovornost i transparentnost.
 • Imamo neprekidan pristup prekoračenju očekivanja za kvalitet i uslugu u svemu što radimo. Oblikovanje karijere naših učenika je u centru svega što radimo. Da bi se to postiglo, istražuju se sva potencijalna sredstva u rasponu od mentorstva do prezentacije i referenciranja pred relevantnom industrijom.
 • Cenimo sve naše studente i ulažemo u njihov lični i profesionalni rast i razvoj i pomažemo im u karijeri od osnovnih potreba do samoaktualizacije.
 • Razborito planiramo za naše studente praćenjem ključnih promena u industriji i preduzimanjem odgovarajućih akcija koje ih pripremaju unapred kako bi se suočili sa budućim izazovima.

Pristup onlajn nastavi

Nastavni pristup koji primenjujemo ima za cilj da identifikuje specifične potrebe za obukom i težnje karijere svakog pojedinca. Na osnovu ovog razumevanja uspostavlja se najefikasnije rešenje za personalizovano mentorstvo tako da pojedinac može maksimalno iskoristiti program obuke.

Čvrsto verujemo u ideju da svaki pojedinac ima svoje snage i da ih se može iskoristiti kroz ispravnu platformu za učenje i pristup. Studenti u Rushfordu su potpuno svesni da samospoznaja ima jednak značaj akademskom znanju.

U Rushfordu koristimo internet tehnologije kako bismo maksimizirali efikasnost učenja u modernom okruženju, dok istovremeno studentima pružamo svo znanje koje im je potrebno da bi bili uspešni.

Rushford zapošljava veliki broj visoko kvalifikovanih profesionalaca iz industrije kao mentore za studente kako bi im pružio stvarne perspektive industrije. Ovo pomaže našim ambicioznim profesionalcima da dođu do interfejsa sa samom industrijom. Mentorstvo pruža mnogo saveta u vezi sa obukom i planiranjem karijere.

Verujemo u pripremu naših učenika za stvarne situacije kroz iskustva iz prve ruke, sprovođenjem lažnih sesija putem naših efikasnih platformi za obuku na mreži.

Naše akreditacije

138943_EduQua_LogoPhone.png

EduQua sertifikovana švajcarska institucija

Rushford Business School je sertifikovan od strane EduKua, švajcarske oznake kvaliteta za dalje obrazovne ustanove. EduKua je akreditaciono telo priznato i podržano od strane Vlade Švajcarske Konfederacije.

EduKua je prvi sertifikat kvaliteta za javne i privatne obrazovne institucije u Švajcarskoj i priznat je, podržan i odobren od strane sledećih organizacija:

• Savezna vlada Švajcarske
• Švajcarska konferencija kantonalnih ministara obrazovanja (EDK)
• Državni sekretarijat za ekonomske poslove (SECO)
• Švajcarska konferencija za odeljenje za profesionalno usavršavanje (SBBK)
• Švajcarska asocijacija odeljenja za zapošljavanje (VSAA)
• Švajcarska federacija za učenje odraslih (SVEB)

138941_ACBSP_ColorPhone.png

Savet za akreditaciju za poslovne škole i programe

Rushford Business School je član „Akreditacionog saveta za poslovne škole i programe (ACBSP)

ACBSP je jedino globalno akreditaciono telo, koje akredituje poslovne programe na nivou saradnika, matura i diplomiranih diploma širom sveta od 1988. Rushford Business Schoolje deo članstva koje se proteže na više od 60 zemalja. Članovi ACBSP-a su među najboljim edukatorima u svojim oblastima, zainteresovani za učenje inovativnih nastavnih metoda, poboljšanje pružanja programa poslovnog obrazovanja i stvaranje vrednosti za svoje učenike.

189796_qs-star-rating_la-voz_logo-03-web.jpeg

Rushford je dobio ocenu sa 5 zvezdica za nastavu i za učenje na mreži; sa ukupnom ocenom od 4 zvezdice preko poznatog KS Star Rating sistema. Ukupna ocena KS zvezda sa četiri zvezdice dokaz je kvaliteta i reputacije instituta i prestižno je priznanje za postizanje.

172483_166809_IACBE_logo_Educational_2color_Horiz-768x235.png

Rushford Business School je član „Međunarodnog saveta za akreditaciju za poslovno obrazovanje (IACBE)“ IACBE akredituje poslovne programe koji vode do diploma na saradniku, diplomiranju, magistarskim i doktorskim nivoima u institucijama visokog obrazovanja širom sveta. Svi načini isporuke, kampusi, lokacije i nastavne lokacije, kao i svi poslovni programi bez obzira na stepen stepena, obično će biti uključeni u pregled akreditacije IACBE.

179310_prme_un_500.jpeg

Kao organizacija, ponosni smo što smo deo inicijative Principi za odgovorno upravljanje obrazovanjem (PRME). PRME je globalna inicijativa koju je 2007. godine pokrenuo Globalni kompakt Ujedinjenih nacija kako bi podstakao poslovne škole i univerzitete širom sveta da integrišu održivost u nastavne planove i programe i istraživanja.

189889_aacsb-business-education-alliance-member.png

Ponosni smo što smo član Udruženja za unapređenje Collegiate Schools of Business (AACSB). AACSB je globalna organizacija za akreditaciju osnovana 1916. godine koja podržava, promoviše i unapređuje kvalitetnu nastavu, učenje i istraživanje u poslovnim školama. Pridruživanjem AACSB, pokazujemo našu posvećenost izvrsnosti podržavajući najviše standarde kvaliteta u svim aspektima naših akademskih operacija. Naše članstvo nam omogućava da budemo deo mreže od preko 800 poslovnih škola širom sveta koje dele najbolje prakse za unapređenje poslovnog i menadžerskog obrazovanja.

189890_BGA_Member_logo-1-300x300.png

Rushford Business School je ponosni član Udruženja poslovnih diplomaca (BGA). Poslovno diplomirano udruženje je deo AMBA, međunarodnog tela za osiguranje kvaliteta za vodeće svetske i visokopotencijalne poslovne škole koje dele posvećenost pozitivnom uticaju, odgovornim praksama upravljanja i doživotnom učenju.

Statistika

Sa studentima iz preko 80 zemalja i preko 5000 alumni širom sveta, naša rastuća globalna zajednica je dokaz odličnog obrazovanja i izgradnje veština studenata u Rushfordu.

  Karakteristike kampusa

  Rushford Business School

  Rushford Campus se nalazi u srcu Lucerne Citi Center. Ova lokacija je odmah pored javnog prevoza za najbolju povezanost i udobnost. Jezero Lucern je samo 6 minuta vožnje autobusom od kampusa.

  Objekat nudi velikodušne učionice i predavaonice opremljene tablama i projektorima; biblioteka; kafeterija i rekreativni prostori za učenike da se opuste i druže.

   Izjave studenata

   Lokacije

   • Geneva

    James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland, 1204, Geneva

    • Lucerne

     Maihofstrasse 76, 6006, Lucerne

     • Geneva

      Rue de la Cité,1, 1204, Geneva

      • Valencia

       Carrer de les Barques, 2, 46002, Valencia

       • Valencia

        Carrer de les Barques, 2, 46002, Valencia

        Pitanja