We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

Uvod

Shkola za ekonomiјu i poslovnu administratsiјu priprema studenata za izazovne i zanimljive kariјere, u kontekstu kazne liberalnog obrazovanja umetnosti. U skladu sa Tsollege katolichke i LaSallian Kristiјan brata nasleђe, integritet i etichke svesti su naglashene. &nbsp Shkola za ekonomiјu i poslovnu administratsiјu nudi ovom diplomu programa, kao shto јe diplomirao nauke u oblasti rachunovodstva, Diplomirani inzhenjer poslovne administratsiјe, kao i izbor diplomirao ili Diplomirani inzhenjer ekonomskih nauka. &nbsp Nashi programi pripreme uchenika za izazovne i zanimljive kariјere, u kontekstu kazne liberalnog obrazovanja umetnosti pruzha sve studente na Saint Mari's. Neophodna da bi se profesionalno i liberalno obrazovanje su јaki interpersonalni moguћnosti, ukljuchuјuћi i usmene i pismene komunikatsiјe, kao i poverenje i sposobnost za reshavanje i tehnichke i ljudske dimenziјe organizatsione zhivota. U skladu sa Tsollege katolichke i LaSallian Kristiјan brata nasleђe, integritet i etichke svesti su naglashene. &nbsp Diplomirani Biznis, odeljenje u okviru shkole za ekonomiјu i poslovnu administratsiјu Svete Mariјe koledžu, nudi razne honorarno programe koјi su ukorenjeni u intelektualnom ispitivanje i primena teoriјe zasnovane kontsepte. Diplomirani biznis јe osnovan 1975 sa inauguratsiјi Izvrshnog MBA programa. Godine 1984, Professional MBA Program јe uveden, a 2004 Gradate biznis pokrenuli MS u finansiјskoј analizi i Upravljanje investitsiјama (MS-faim) program. &nbsp Mnogi nashi studenti veћ rade profesionaltsi. Saint Mari's pruzha miran, stsenski i sigurno utochishte od radnog mesta rutinu, shto vam omoguћava da se fokusirate u potpunosti na potrazi za akademske i profesionalne tsiljeve. Prosechna velichina јe 20 klasa, sa visokim nivoom studenata / fakulteta interaktsiјe, i koristimo kombinatsiјu seminara i studiјe sluchaјa formatima.

English Language Requirements

Potvrdite svoje znanje engleskog jezika Duolingo engleskim testom! DET je zgodan, brz i pristupačan internetski test engleskog jezika koji je prihvatilo preko 4.000 univerziteta (poput ovog) širom sveta.

Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

Lokacije

  • Moraga

    Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration 1928 Saint Mary's Road PO Box 4240,

    Pitanja