Keystone logo
SDA Bocconi Тхе Ротман – SDA Bocconi Глобал Екецутиве МБА – ГЕМБА
SDA Bocconi

Тхе Ротман – SDA Bocconi Глобал Екецутиве МБА – ГЕМБА

18 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 110.000 *

Blended

* платити у пет рата

Uvod

Ротман- SDA Bocconi ГЕМБА

Заиста глобално, изразито лично.

Ротман- SDA Bocconi Глобал Екецутиве МБА (Мастер пословне администрације) је модуларни програм који комбинује стручност и перспективе водеће европске и водеће северноамеричке пословне школе на трансформативном путу који се одржава у међународним пословним центрима. Као полазна платформа за будуће фазе каријере и интегрисана припрема за више руководеће улоге, ГЕМБА пружа високо персонализован фокус на развој лидерства и упознаје учеснике са глобалном мрежом изузетних менаџера, факултета, руководилаца и мисаоних лидера.

Овај јединствени 18-месечни програм, који обухвата седам градова на четири континента , промениће ваш начин размишљања, умрежавања и пословања на неким од највећих светских тржишта и пружиће вам шири спектар могућности, контаката и искустава. Ротман- SDA Bocconi ГЕМБА се нуди у партнерству са Ротман Сцхоол оф Манагемент на Универзитету у Торонту у Канади.

Не пропустите прилику да сазнате више о SDA Bocconi ГЕМБА: придружите се нашем посвећеном МБА дану отворених врата, било Онцампус или Онлине. Региструјте се сада на нашој веб страници!

Зашто изабрати нас?

 1. Глобална предност: Европа, Америка, Азија
  • Торонто, Милано, Мумбаи, Сан Франциско, Копенхаген, Шангај, Сао Пауло: уроните у локалне културе седам међународних пословних центара, пређите границе, премостите континенте и превазиђите острвско размишљање.
 2. Два акредитива и две мреже
  • Глобал Екецутиве МБА на SDA Bocconi Сцхоол оф Манагемент у Милану и МБА на Ротман Сцхоол оф Манагемент на Универзитету у Торонту. Комбинована снага ових брендова ће вас позиционирати за доживотни успех.
 3. Дељење увида са лидерима мисли
  • Учите од глобално фокусираних факултета, који могу понудити смернице, деловати као ментори и отворити врата новим могућностима. И поделите увид из прве руке у глобалне пословне изазове са корпоративним лидерима у кампусу и обиласцима на лицу места.
 4. Флексибилан формат, време и локација
  • Комбинујте професионалне, личне и могућности учења без обзира где се налазите, кроз флексибилни извршни формат који комбинује модуле боравка широм света са учењем на даљину.
 5. Персонализовани програм развоја лидерства
  • Повећајте свој потенцијал као лидера кроз редовне личне процене, радионице вештина, разговоре за тренере и повлачење лидера.

МБА дан отворених врата

Idealni studenti

Prijem

Stipendije i finansiranje

Nastavni plan i program

Rangiranje

Program Školarina

Akreditacije

Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

O školi

Pitanja