Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Uvod

Колеџ бизниса Јохн Л. Грове , основан 1971. године, једна је од водећих пословних школа у Мид-Атлантиц ареа. Од 1981. године, наш колеџ је међународно акредитован од стране најпрестижније агенције за акредитацију, ААЦСБ Интернатионал.

Гробијски колеџ за пословне студије Схиппенсбург универзитета пружа висококвалитетно и високо квалитетно свеобухватно образовно искуство које вас припрема да изузмете као принципијелни лидер у глобалној бизнис друштвеној заједници. Пословни програми у Схиппенсбургу су релевантни и изазовни.

Грове Халл има модерне учионице дизајниране са образовањем 21. века на уму. Мале класе омогућавају факултету блиско сарађивати с вама да развијају снажне комуникацијске, међуљудске и тимске вештине, које су изузетно важне у данашњем пословном свету.

Поносни смо што обезбеђујемо међународне акредитоване пословне програме по најповољнијим ценама. Осим одличних академских програма, желио бих вас такође упознати са нашим факултетима , студентским организацијама , услугама и студентским програмима. Имамо одличан факултет са различитим професионалним, истраживачким и наставним интересима. Настава се одржава у мањим окружењима са најсавременијим објектима, који подржавају наше напоре да служе вашим образовним потребама. Размотрите могућности нашег национално признатог Грове колеџа бизниса где је "Наш циљ је ваш успех!" ~ Др. Јохн Кооти, Деан

Lokacije

  • Shippensburg

    1871 Old Main Drive, 17257, Shippensburg

  • Harrisburg

    2986 North Second Street, 17110-1201, Harrisburg

    Pitanja