Keystone logo
Simon Fraser University - Beedie School of Business Екецутиве МБА
Simon Fraser University - Beedie School of Business

Екецутиве МБА

Vancouver, Канада

20 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 57.300 / per year *

Na kampusu

* обухвата све курсеве, оријентацију ван места и радионице

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Фотографисање из Simon Fraser University - Beedie School of Business

СФУ Беедие Екецутиве МБА (ЕМБА) програм намењен је вишим професионалцима који су спремни да га подигну на нови ниво. Без обзира да ли сте на путу или сте већ тамо, ЕМБА ће вас држати оштрим и живахним. Такође вас може квалификовати за бољи положај у тренутној каријери или вам помоћи да пређете у нову.

Ако већ имате велико лидерско искуство, ЕМБА ће вам помоћи да откључате све своје могућности, самопоуздање доношења одлука и стратешко знање.

За кога

Екецутиве МБА намењен је вишим менаџерима и професионалцима, као и пословним лидерима у настајању.

Док се наш наставни план и програм брзо креће, програм је предвиђен за руковање за некога ко ради и захтеван посао са пуним радним временом. Наш флексибилни формат осигурава вам да одржавате равнотежу између живота, посла и унапређења ваше каријере.

Шта ћете научити

ЕМБА програм СФУ Беедие пружиће вам самопоуздање и способност да водите посао стратешки на вишем нивоу менаџмента. Добићете нове увиде и оквире за размишљање, анализу, стратегирање и вођење. Побољшаћете вештине комуникације, презентације и преговарања.

Можете узети оно што научите викендом, а у понедељак почети да га користите на послу.

Америцас МБА за руководиоце је факултативни ток у другој години који вам даје прилику да проучавате релевантна питања управљања са студентима МБА образовних институција у четири највеће економије у Америци: Канади, Бразилу, Мексику и САД-у.

Камо вас може одвести

Извршни МБА програм СФУ Беедие пружа изванредну обуку лидера и добро признат и поштован степен, заједно са чланством у потпуно новој мрежи од 1500 алумнија. Ваше улагање у ЕМБА даје вам непроцењиве приносе и успех у следећој фази ваше каријере.

Распоред

Интензивна, али управљива, СФУ Беедие ЕМБА испоручује се у хонорарном формату током 20 месеци, што значи да вам није потребно да се одричете својих руководећих дужности.

  • 20 месеци, хонорарно
  • Петком и суботом целодневни часови у наизменично викендом
  • Датум почетка септембра
  • Почиње и завршава обавезним тродневним повлачењем у Вхистлеру

Локација

У срцу центра града Ванцоувера налази се кампус за дипломиране школе Сегал Градуате СФУ Беедие, банка баштине која је настала као 60.000 квадратних метара оријенталне стамбене учионице, собе за састанке и радне просторе.

Централно је смештен, са лаким приступом јавном превозу, што чини долазак до класе и из ње изузетно погодним.

Осим тога, окружени сте кафићима, радњама и ресторанима. Околица је живахна као и било која.

Захтеви за пријем

  • Преддипломски студиј. Размотрит ће се двогодишња диплома и изванредне оцјене. Ограничени број људи који немају формални степен дипломе, али имају друге изванредне квалификације.
  • Кандидати треба да имају најмање 10 година професионалног радног искуства са четири године на руководећој позицији. Наше ЕМБА имају у просеку 18 година радног искуства са 10 година менаџерског искуства.
  • Сви кандидати морају да одлично говоре енглески језик. Ако ваш основни језик није енглески, морате показати довољно знање енглеског језика кроз један од два прихватљива теста: ТОЕФЛ или ИЕЛТС.

Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

O školi

Pitanja

Slični kursevi