Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Uvod

Спремни сте за креирање и иновирање, за дубље копање података и трендова, за примену рачунарских вештина за решавање аналитичких проблема и за планирање следеће велике ствари. Верујемо да ћемо вам пружити оснажујуће могућности за фино подешавање вашег скупа вештина потребних на глобалном тржишту.

 • Једини амерички тим на светском такмичењу у примени Мреже међународних пословних школа за 2018.
 • Наставни план и програм управљања људским ресурсима одобрен од стране Друштва за управљање људским ресурсима.
 • Шестоструки шампиони државног такмичења у сајбер одбрани у држави Миссоури.
 • Пословни факултет води више од 30 студијских путовања у иностранство широм света.
 • Модни факултети путују на светски позната њујоршка модна тржишта у оквиру наставног програма.

Радите посао из снова пре него што сте добили посао из снова

Искуствено учење, активно учење, учење кроз рад. На југоистоку верујемо да се ваше образовање побољшава доживљавањем онога што стручњаци у вашој дисциплини знају и од њих се очекује да раде. Зато ћете овде имати прилике да започнете сопствени посао, дизајнирате и изградите сигурна софтверска решења, креирате интерактивне АИ игре или управљате стварним финансијским портфолијом. Можете изабрати да се такмичите на такмичењима највећег калибра, сарађујете са факултетима и колегама студентима на истраживачком пројекту, осмислите кампању маркетиншке комуникације или учествујете у глобалном истраживачком центру.

Покретање изванредних каријера

 • 92% наших дипломаца из области бизниса и рачунарства запослени су или дипломирају годину дана након дипломирања.
 • Више од 20.000 алумни колеџа Харрисон Цоллеге оф Бусинесс & Цомпутинг чека на глобалном нивоу.
 • Више од 88% наших дипломаца каже да су им курсеви дали вештине/знања потребна у својој области.
 • Скоро 550 корпоративних партнерстава која нуде послове и стажирање.
 • ААЦСБ акредитацију има само 5% институција које нуде пословне дипломе широм света.
120749_2013-ЦЛ-Генерал-1028-014_фулл002.јпг

Учење од искусног и иновативног факултета

Теорија је важан део учења, али оно што наш факултет чини тако сјајним јесте то што су теорију спровели у праксу: у сопственом бизнису, у корпорацијама, у непрофитним организацијама, у стварном свету. И спремни су да поделе са вама своје покушаје, грешке и успехе. Они остају релевантни у својим областима тражећи партнерства у индустрији и учећи најбоље праксе. Водите се факултетом у изазову иновација у југоисточној Европи, такмичењу старт-уп питцх или хакатону вештачке интелигенције. Осим тога, колеџ је у партнерству са Корпоративним саветодавним одбором са седиштем у Ст. Којим год путем кренули, бићете под менторством од тренутка када започнете са нама до завршетка главног пројекта.

Стварање простора за учење светске класе

Наша најсавременија хала Демпстер пружа вам приступ актуелним технологијама и окружењима како бисте се укључили на дубљи ниво учења. Зграда је богата искуственим лабораторијама за учење: презентационе лабораторије, продајна лабораторија, истраживачка лабораторија фокусних група, као и више рачунарских лабораторија, укључујући наставну лабораторију за сајбер безбедност, подржану приватном инфраструктуром у облаку. Ове јесени долази Цибер Ранге који је образовна виртуелна рачунарска платформа која омогућава студентима, факултетима и истраживачима приступ рачунским ресурсима у безброј конфигурација образовних, експерименталних и структура за супротстављање. Све ово је осмишљено да вас припреми за професионални пословни свет.

У близини кампуса налази се Цатапулт Цреативе Хоусе која студентима и наставницима из различитих дисциплина пружа могућности за стварање пословних предузећа или лансирање новог производа или услуге. Дух предузетништва жив је у Цатапулту и подстакнут је програмирањем и такмичењима које подржава Центар за иновације и предузетништво Доуглас Ц. Греене.

Финансирање вашег образовања

Ево закључка о вашем закључку: Југоисток је једна од две најбоље институције у Миссоурију по акредитацијама, и то је међу првих 5 најјефтинијих универзитета у држави! То значи да можете бити сигурни да добијате квалитетно образовање по приступачној цени. Осим тога, сваке године додељујемо 20 милиона долара академских стипендија и 1.600 додељених стипендија како бисмо вам додатно помогли у трошковима ваше дипломе. Факултет може бити изазов, радимо на томе да олакшамо плаћање.

Формирање глобалне мреже

Имамо мрежу од близу 20.000 бивших дипломаца који широм света раде у неким од највећих светских корпорација у неким од најиновативнијих предузећа данашњице. Сазнајте више о томе шта раде наши бивши студенти.

120753_2019-ЛОЦ-Демпстер-Ектериор-МП-0401-014_фулл004.јпг

Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

Lokacije

 • Cape Girardeau

  Southeast Missouri State University One University Plaza Cape Girardeau, MO 63701, , Cape Girardeau

Pitanja