Keystone logo
SRH Berlin University of Applied Sciences МБА - опште или ХР или здравство или предузетништво фокус
SRH Berlin University of Applied Sciences

МБА - опште или ХР или здравство или предузетништво фокус

Berlin, Немачка

3 Semesters

Engleski, Nemački

Redovne studije

Request application deadline

Oct 2024

EUR 1.100 / per month *

Na kampusu

* Грађани ЕУ/ЕЕП укључујући Западни Балкан и Швајцарску: 1100 евра месечно | Држављани који нису држављани ЕУ/ЕЕП: 7200 ЕУР по семестру | Екецутиве МБА Генерал Манагемент са пуним радним временом: грађани ЕУ/ЕЕА укључујући Западни Балкан и Швајцарску: 1200

Uvod

Ново, захтевно, изазовно

Нови изазови захтевају нове одговоре. Наши иновативни МБА програми наглашавају и економску изводљивост и друштвену одговорност, придајући велику вредност развоју ваших меких вештина и других компетенција, као што су комуникацијске и интеркултуралне вештине.

У зависности од професионалне каријере и ваше менаџерске експертизе можете

  • изаберите класичну стазу општег управљања или се фокусирајте на
  • Менаџмент здравствене заштите, управљање људским ресурсима или одрживе иновације и предузетништво

Сви МБА програми су намењени дипломцима са најмање неколико година професионалног искуства који желе да унапреде своја пословна знања у одређеној области и који желе да развију своје личне вештине. Придружите нам се: будућност чека на вас.

Међународни менаџмент људских ресурса

Решите ХР изазове све глобалнијег и сложенијег радног окружења. Узимајући МБА у ХР, имаћете користи од иновативног приступа подучавању заснованог на пројектима који јача вашу стручност и лидерске вештине.

Шта ћеш научити

МБА програм из међународног управљања људским ресурсима припрема вас за садашње и будуће изазове у овој области. Бавите се темама специфичним за људске ресурсе као што су запошљавање и селекција, развој особља, управљање разноврсношћу и ХР аналитика и повезујете их са класичним областима управљања као што су финансије и рачуноводство, економија или маркетинг.

Захваљујући нашем концепту заснованом на вештинама, научићете како да примените најновије технике управљања људским ресурсима у међународном контексту и да развијете своје комуникацијске, интеркултуралне или преговарачке вештине.

Хеалтхцаре Манагемент

Помозите у обликовању будућности здравствене заштите! Наш МБА менаџмент у здравству вас припрема за изазовне глобалне задатке у овој области менаџмента. Ојачајте своје меке вештине и стручност и квалификовајте се за руководеће позиције.

Менаџмент, маркетинг, рачуноводство

Стичете свеобухватно знање о управљању и одрживо и свеобухватно разумевање изазова данашњег система здравствене заштите. Поред класичних тема менаџмента, као што су економија, маркетинг или рачуноводство, стећи ћете експертизу специфичну за индустрију у областима као што су управљање квалитетом, управљање болницом и јавно здравство.

Захваљујући изборним модулима и приступу усредсређеном на пројекте, можете проширити своје професионалне хоризонте док истовремено јачате свој тимски рад, комуникацију и интеркултуралне вештине.

Одрживе иновације и предузетништво

Оштра конкуренција, захтевни купци и екосистем који се стално мења - има много изазова. Развијте нова решења са ограниченим ресурсима и ојачајте свој предузетнички и креативни начин размишљања уз наш МБА менаџмент одрживости.

Шта ћеш научити

Научите како да размишљате другачије. Комбинујте креативност, иновативност и предузетнички начин размишљања са добро познатим теоријама и стратегијама управљања. Наставни план и програм укључује класичне модуле управљања, као и курсеве о управљању иновацијама, предузетништву и одрживости. Изаберите изборне предмете да бисте проширили свој хоризонт и разговарали о актуелним темама као што су циркуларна економија, организационо понашање или етика управљања са својим међународним колегама из разреда.

Захваљујући нашем приступу подучавању заснованом на искуству и вештинама, можете применити своју нову стручност у концептима и пројектима и развити своје преговарачке, интеркултуралне и лидерске вештине.

Prijem

Nastavni plan i program

Program Školarina

Mogućnosti za karijeru

O školi

Pitanja