Keystone logo
Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

ДБА месец! 30% попуста на наше онлајн ДБА програме!

Ne chekaјte! Iskoristite priliku za popust od 30% na shkolarinu na SSBM Geneva online DBA programima!

Uvod

O SSBM

134569_Artboard1-100.jpg

SSBM je globalna, inovativna i jedinstvena škola sa učenicima iz celog sveta. Naši programi su dizajnirani sa preko 30 industrijskih partnera. Garantujemo švajcarski kvalitetno obrazovanje i izvrsnost.

180847_acbsp_full_logo_stacked.jpg

SSBM Ženeva je ACBSP akreditovan i EduKua sertifikovan. ACBSP (Savet za akreditaciju za poslovne škole i programe) je vodeće specijalizovano telo za akreditaciju za poslovno obrazovanje i smatra se jednim od najboljih akreditacija za poslovne škole.

EduKua je švajcarska oznaka kvaliteta za institucije za dalje obrazovanje (EduKua) (na nemačkom: Schweizerisches Kualitätszertifikat für Veiterbildungsinstitutionen „EduQua“), je švajcarsko nacionalno telo za osiguranje kvaliteta i prva švajcarska oznaka kvaliteta usmerena ka kontinuiranom obrazovanju odraslih. EduKua je telo za akreditaciju priznato i podržano od strane Vlade Švajcarske Konfederacije; to je prvi sertifikat kvaliteta za javne i privatne obrazovne institucije u Švajcarskoj. EduKua je premijerna šema akreditacije tela za osiguranje kvaliteta za kontinuirano obrazovanje. Švajcarska konferencija kantonalnih ministara obrazovanja (EDK) podržava EduKua kao zvanično priznatu šemu osiguranja kvaliteta.

EduKua oznaka kvaliteta može se dobiti samo preko priznatog inspekcijskog tela od strane Švajcarskog akreditacionog biroa SAS (Schveizerischen Akkreditierungsstelle SAS) u okviru Švajcarskog državnog sekretarijata za ekonomske poslove SECO koji je deo Saveznog odeljenja za ekonomska pitanja, obrazovanje i istraživanje.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Naša vizija

Naša VIZIJA je da bude jedinstvena, inovativna i međunarodna škola& za upravljanje poslovanjem koja nudi vrhunska istraživanja, praksu i obrazovanje.

Naša misija

Zalažemo se da kontinuirano pružamo obrazovnu izvrsnost i našu stručnost u poslovnom obrazovanju kroz našu inovativnu najsavremeniju tehnologiju i naše visokokvalitetno iskustvo učenja podržano relevantnim istraživanjima. Podstičemo raznolikost i globalnu povezanost između naših studenata, fakulteta i poslovnih partnera, istovremeno pridajemo veliku važnost prednostima koje naše poslovanje može donijeti društvu i životnoj sredini.

Relevantno obrazovanje

SSBM će vam pomoći da steknete navike razmišljanja i kritičkog razmišljanja koje su ključne za razumevanje današnjeg društva. Prepoznajući činjenicu da je individualni uspeh isprepleten sa većim svetom, ohrabrujemo učenike da se uključe u unapređenje svog kritičkog razmišljanja.

Zašto odabrati SSBM?

 • SSBM je zaista inovativna i vodeća poslovna i menadžerska škola koja ima za cilj podizanje obrazovanja na novi nivo!
 • Cilj nam je pružiti vrhunsko iskustvo učenja koje će imati direktan uticaj na vaš profesionalni razvoj.
 • Sa našim jedinstvenim programima, vi ćete ojačati svoju stratešku viziju, efikasnost i liderstvo za upravljanje današnjim organizacijama.

134557_Promo5.png

Naši programi

Naši programi su dizajnirani u partnerstvu sa preko 30 međunarodnih kompanija!

Verujemo da znanje potiče od snažnih veza sa liderima u industriji. Zbog toga smo se udružili sa nekim od vodećih međunarodnih kompanija u dizajniranju programa koji su prilagođeni poslovnoj stvarnosti.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Naš fakultet

Naš fakultet je svetski poznat i u prosečnoj većini njih su radili više od 15 godina u raznim međunarodnim kompanijama. Ova činjenica nam pomaže u našem cilju pružanja vrhunskog iskustva učenja koje će imati direktan uticaj na vaš profesionalni razvoj.

Sa sedištem u Ženevi, Švajcarska

Swiss School of Business and Management sedi u samom srcu poslovanja u živopisnom gradu Ženevi, Švajcarska. Smeštena uz obale Ženevskog jezera u podnožju Alpa, Ženeva blista kao jedan od najlepših gradova Evrope.

Ženeva je globalni grad, finansijski centar i svetski centar za diplomatiju zbog prisustva brojnih međunarodnih organizacija, uključujući sedište mnogih kompanija i međunarodnih agencija.

Poslovni Partners

Fakultet i saradnici SSBM-a pružili su konsultantske, nastavne i usluge zasnovane na projektima preko 70 međunarodnih i nacionalnih kompanija.

Verujemo da akademsko znanje mora biti u uskoj vezi sa industrijom, što je pokretačka snaga za bolje znanje u današnjem brzo promenljivom okruženju.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Karakteristike kampusa

  Lokacije

  Lokacije
  • Rue de Chantepoulet 10, 1201, Geneva

  • Savska cesta 106, 10000, Zagreb

  Pitanja