Keystone logo
© The Emirates Academy of Hospitality Management
The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

Uvod

Misija i vizija

Vizija

Biti svetski lider u olakšavanju učenja na univerzitetskom nivou, stipendiranja i primenjenih istraživanja u oblastima upravljanja turizmom i ugostiteljstvom.

Misija

Da pruži svetske klase, inovativno, relevantno za industriju obrazovanje i istraživanje u savremenom, multikulturnom okruženju kako bi se sledeća generacija ugostiteljskih poslovnih lidera opremila kompetencijama za uspeh u dinamičnom svetu.

Ciljevi institucionalnih& ciljeva

Cilj EAHM-a je promovisanje akademske izvrsnosti u profesionalnom kontekstu. Ciljevi institucije su: 1. Programi koji su orijentisani na aplikacije i koji proizvode diplomce ugostiteljstva i putovanja i turizma koji mogu primeniti teorije u praksi; 2. Istraživanje primenjene prirode relevantno za industrijske, komercijalne i zajedničke potrebe ugostiteljskog i turističkog sektora; 3. Intelektualni i sveobuhvatni razvoj studenata ugostiteljstva i turizma u brižnom okruženju; 4. Namenska partnerstva sa ugostiteljstvom, turističkim i turističkim poslovima, industrijom i drugim obrazovnim pružaocima; 5. Razvijanje učenika u efikasne i reflektujuće doživotne učenike.

U srcu gostoprimstva

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) specijalizovana za pružanje diplome poslovnog menadžmenta sa ugostiteljskim fokusom i ima za cilj da postane vodeća svetska škola za upravljanje ugostiteljstvom.

Sa međunarodno priznatim studijskim programima, veoma poštovani članovi Fakulteta izvući iz celog sveta, state of the art infrastrukture, savremeni objekti, jaka partnerstva u ugostiteljstvu i neposrednoj blizini EAHM nekim od najboljih hotela u svetu, EAHM zaista je, u srcu ugostiteljstva.

Ključne činjenice

 • Top 10 Ugostiteljstvo škola
 • Prva hotelska škola u srednjem Eas
 • Multikulturalno studentsko telo
 • 53% Ženski& 47% Muški
 • Triple Priznat
 • 100+ Partneri u ugostiteljstvu

Tri akreditaciona tela

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) priznaju vlasti visokog obrazovanja u UAE, Velikoj Britaniji i Australiji.

Ministarstvo prosvete (MOE) UAE

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) koji se nalazi u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati, stekao je akreditaciju preko Komisije za akademsku akreditaciju Ministarstva obrazovanja za sledeće stepene: Bachelor of Business Administration in International Hospitality Management; Master of Business Administration in International Hospitality Management.

Institut za ugostiteljstvo

IOH sa sedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu je globalni profesionalni institut koji promoviše visoke standarde u ugostiteljstvu. Svi akademski programi sprovedeni u EAHM-u akreditovani su od strane IOH u skladu sa svojim ugostiteljskim okvirom.

Međunarodni centar izvrsnosti u turizmu i ugostiteljstvu

Međunarodno telo za akreditaciju sa sedištem u Australiji, TH-ICE je procenio proces razvoja i pregleda nastavnog plana i programa; pristup podučavanju i učenju; kadrovski resursi i objekti EAHM-a i utvrdio da ispunjava međunarodna merila standarda izvrsnosti. Kao akreditovani član, EAHM se pridružio redovima ekskluzivne grupe institucija koje uključuju javne univerzitete, privatne hotelske škole i stručne fakultete iz više od 10 zemalja.

Globalno priznanje

The Emirates Academy of Hospitality Management je prepoznat od strane niza globalnih tela koja pruža garanciju o kvalitetu i standardu obrazovanja naši studenti dobijaju.

Udruženje za unapređenje kolegijalnih škola poslovanja

The Emirates Academy of Hospitality Management je član Udruženja za unapređenje Collegiate Schools of Business (AACSB). AACSB je neprofitna globalna asocijacija koja ima za cilj da deli znanje i najbolju praksu za dalje poslovno obrazovanje. Studenti EAHM-a mogu biti sigurni da primljeno obrazovanje zadovoljava vodeće svetske metode i praksu koje je postavilo ovo globalno telo.

Kineski servisni centar za naučnu razmenu

Kinesko ministarstvo prosvete, preko Kineskog servisnog centra za naučnu razmenu, dodalo je EAHM na zvaničnu listu pružaoca međunarodnog obrazovanja. Ovo prepoznaje EAHM kao verodostojnu instituciju za kineske i međunarodne studente.

Savet međunarodnih škola

EAHM je član Saveta međunarodnih škola (ZND). ZND je globalna zajednica škola, fakulteta i univerziteta u 116 zemalja. Kao neprofitna organizacija CIS ima za cilj da pomogne u pružanju visokog kvaliteta obrazovanja sa fokusom na međunarodne i interkulturalne perspektive.

Hosco

Hosco pruža članstvo u ugostiteljskim i kulinarskim institucijama širom sveta koje imaju za cilj povezivanje škola i univerziteta sa industrijom. EAHM studenti imaju koristi od ove široke mreže za stažiranje i mogućnosti karijere.

Karakteristike kampusa

  Lokacije

  • Dubai

   Building 69, Al Saqool Street, , Dubai

  Chat with students

  Pitanja