Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of North Dakota

University of North Dakota

University of North Dakota

Uvod

О УНД

Универзитет у Северној Дакоти (унд) је најстарија и највећа Универзитета државе, са скоро 15.000 студенти и 225+ поља студирања.

Унд нуди прилику по повољној цени. Унд је школарина и накнада и соба / оброк планови коштају $ 4.000 мање годишње од националног просека за четири године јавним универзитетима (Цоллеге Боард). Са 3.000 предмета, скоро 40 онлајн студијским програмима , и 84 образовних програма дипломских ; Унд има више приносе него било која високошколске установе државе. Разноврсна и је студентско тело представља свих 50 држава и преко 60 земаља. НЦАА Дивисион 1 атлетика даје фановима и широм земље нешто да се нада сваке сезоне. Водећи истраживачки универзитет државе, унд има репутацију за истраживање и стипендије у здравственим наукама, енергији и животној средини, авио и предузетништва. Унд је један од најбољих 100 докторским истраживачким универзитетима у Сједињеним Америчким Државама. Унд је један од само 47 јавних универзитета у народу са обе акредитованим факултетима у праву и медицини. Студентски живот је важан елемент УНД искуства. Са групама услуга-учење, стажирање, водеће позиције у 275+ клубова и организација , као и образовање у иностранству , постоји много начина направити разлику. Налази се у Гранд Форкс , Нортх Дакота, унд је код куће у овом живој вишом граду више од 50.000 људи који се налазе на граници Северној Дакоти и Минесоти.

Унд Мисија и визија Мисија

Универзитет у Северној Дакоти, као члан Нортх Дакота универзитетском систему, служи државу, земљу и међународну заједницу кроз наставу, истраживања, креативне активности и услуга. Држава уз помоћ, рад Универзитета зависи и од савезне, приватне, и корпоративних извора. Са других истраживачких универзитета, Универзитет дели препознатљив одговорност за откривање, развој, очување и ширење знања. Кроз свој спонзорства и подстицање основна и примењена истраживања, стипендија и креативни подухват, Универзитет доприноси јавном добробити.

Универзитет задржава своју првобитну мисију у општу уметност, бизнис, образовање, права, медицине, инжењерства и рудника; а је развио и специјалне мисије у сестринству, ликовну уметност, Аероспаце, енергија, људски ресурси и међународне студије. Она пружа широк спектар изазова академских програма за додипломски, професионалне и дипломцима преко докторском нивоу. Универзитет подстиче ученике да направе избор, да ефикасно комуницирају, да буде интелектуално радознали и креативни, да се посвете доживотног учења и служењу другима, и да дели одговорност и за своје заједнице и за свет. Универзитет промовише културну разноликост међу својим студентима, особљу и факултета.

Поред својих на-кампусу наставне и истраживачке програме, Университи оф Нортх Дакота одвојено и кооперативно пружа опсежне наставак образовања и јавног сервиса програме за све области државе и региона.

Наша визија

Изузетан унд је визија путоказ који описује пет стратешких приоритета и да је надградњу и подржавају нашу мисију наставе, истраживања и услуга. Сазнајте више о пет приоритета и како они обликују будућност УНД.

Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

Lokacije

  • Grand Forks

    Central Receiving Rm 145 3701 Campus Rd Stop 7053 , 58202, Grand Forks

Pitanja