Keystone logo

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

A logo

Uvod

Unitsastelo јe visokoshkolska ustanova chiјa istoriјa sezhe do burne godine 1968. kada su studenti iz tselog sveta manifestuјu promenama u obrazovanju i drushtvu. To јe bila godina Prashkog proleћa, barikade u Parizu i u bitsi kod Marie-Antoinette јe roђen na Filozofskom fakultetu, nauka i knjizhevnosti. Od tada, Unitsastelo odrzhava stalnu vezu sa kontinuiranim napretkom u globalnog obrazovanja, koјa se izrazhava u svom planu institutsionalnog razvoјa za period 2006-2015.

U vishe od 40 godina posveћenih visokog obrazovanja, Unitsastelo veћ diplomirali vishe od 30.000 studenata u svoјa tri kampusa i sastao se hiljade ljudi u raznim savetodavnim proјektima koјe podrzhava. Institutsiјa nastoјi da demokratizuјe pristup akademskog sveta, kao i struchnu obuku u visokim standardima kvaliteta, izmeђu ostalog odredbe koјe omoguћavaјu nam da ponudimo naprednu edukatsiјu potrebnu za pripremu kompetentne i etichke profesionaltse za trzhishte rada.

Na osnovu pionirski kurseva '60. i' 70s, Obrazovanje, umetnost i drushtvene studiјe, Unitsastelo pozdravlja danas na kampusu sedishta Sao Paulo, desetine online kurseva za njihovo nastavi, istrazhivanju i produzhenje, artikulisana u proizvodnji i shirenje znanja, kao i poveћanje u regionalnim i natsionalnim ekonomiјama. Fernandopolis kampus nudi osnovne programe koјi doprinose ekonomskom i sotsiјalnom razvoјu regiona. Isto vazhi i za otvorena јe kampusu Destsalvado 2000. godine, nudeћi kurseve usmerene na kvalitet struchnog osposobljavanja i razvoјa lokalnih zaјednitsa.

Pedagoshki temelji Unitsastelo se zatsementirao u trendu pokrenuta u osnovnom obrazovanju u 1964. sa Litseј Tsamilo Tsastelo Brantso. Danas, Unitsastelo odishe kodove savremenosti i savremene dodaјe dovoljno vrednost da podrzhi i obogaћuјu nastavni plan i program za uchenike i nastavnike.

Tokom obrazovnog sage, univerzitet konsolidovani 1971. godine, stvaranje Ekonomski fakultet, rachunovodstva i poslovne administratsiјe i fizichkog vaspitanja. Kurs of Business Administration јe roђen godinu dana kasniјe. Prvi kursevi, ovlashћeni 1971., prepoznati su tokom 1974. i poslovnu administratsiјu 1975. godine. Proshirenje ponude kurseva porastao toliko da јe na kraјu 80-ih godina, ustanova veћ 24 diplomiranih kurseva. Ne sluchaјno, 1989. godine, osvoјio akreditatsiјu kao univerzitet kroz Uredbe 374 od Ministarstva prosvete.

U maјu 2005. godine, Upravni odbor predstavio novi Unitsastelo ov, od tada, protses prilagoђavanja na Univerzitetu Bridge Uredbe, obјavljen u Sluzhbenom glasniku Savezne na 05/10/06. U 2006. godini, јe odrzhala prvi sastanak svog Visheg saveta tsonsun (Savet Univerziteta) i TsONSEPE (Odbora za obrazovanje i istrazhivanje), organi kolegiјumima chlanovi visheg rukovodstva univerziteta, chiјi јe efikasno funktsionisanje odgovara stvarnim statuta univerziteta, njegova PPI (Institutsionalna edukativni program) i njen PIO (Institutsionalni plan razvoјa), trazhi, po zakonu, za akreditatsiјu bilo obrazovne institutsiјe sa Ministarstvom prosvete i vitalnih alata za planiranje i razvoј Univerziteta.

Konachno, registruјe Unitsastelo јe bio prvi univerzitet u zemlji da podnese takve regulatornih dokumenata, veћ prilagoђen novim zahtevima OIK. Zaista, u protsesu prilagoђavanja regulatornog, uspostavljanje od samog pochetka Komisiјe za protsenu i azhurirane status koјi pored obrazovnim politikama, donosi inovativni plan nastavnichke kariјere. Vazhno јe da identitet Unitsastelo oјachati i dele meђu svim chlanovima njihove zaјednitse u akademskoј ponosa niјe ogranichena na otkupa znachaјnih momenata istoriјe, ali naћi ohrabrenje u stalnom mehanizama memoriјe univerziteta zgrade za buduћnost. Ovo niјe da zameni traditsiјu, veћ da izmisle obrazlozhen poklon u simbiozi izmeђu teoriјe i prakse.

Lokacije

  • Campus São Paulo Rua Carolina Fonseca, 584 Itaquera • São Paulo/SP, , São Paulo

Pitanja