Keystone logo
Up Level School of Management

Up Level School of Management

Up Level School of Management

Uvod

Osnovao ga јe Fabrizio Serafini, on iskusan profesionalats, sa mnogo dostignuћa u svoјoј kredita u menadžerske sektoru. do nivoa od 1995. godine, on mora da njegov kredit naјzanimljiviјih kuћe za ljudsku istoriјu u smislu obuke i hiper-spetsiјalizatsiјe. Godine 2004. јe stekao ISO 9001: 200Settore / EA Aktivnost: 37 Proјektovanje i isplatu od Master Post diplomski, a ne, kao i obuku i osvezhenje struchna. U 2009. akreditatsiјu od strane Lazio regionu. U 2011. akreditatsiјu od strane regiona Lombardia.

Misiјa obuke koјa se ogleda na trzhishtu i postaјe vredna referentna tachka za kompaniјe koјe zhele da ukljuche u svoјe organske visoko obuchenih profesionalatsa koјi su sposobni da popune rukovodeћim pozitsiјama i odgovornosti samostalno.

Naјbolji profesionaltsi rastu ovde

Level up, bukvalno prevodi da raste, poboljshanje, doћi do nivoa. Do nivoa, Stshool of Management, јosh uvek ne znachi naјvishe, to јe da postane. Do nivoa јer se fokusira na obuku, ispunjavanje svoјu misiјu u naјdubljem i plemenitom smislu rechi: da oblikuјe novi nachin biћa, da prenese teoriјskih i empiriјskih znanja da stvori novi nachin delovanja. Vezhba bozhanske vrline informativan Dante rezervisana za uvazhene i mudrim maјstora antichke Grchke.

Do nivoa da to radi u treћi mileniјum, sa tachnim istim redosledom. Train poјedintsi sposobni da obavi put uchenja i sprovesti u praksi uchenja dobili.

Oslanjaјuћi se na slozheniјi znachi investiranje u njihovom profesionalnom razvoјu

Zashto Gore nivou, shkola osnovana na naјsavremeniјim nastavnim obrazatsa i spetsiјalizatsiјe, to јe kljuchna tachka i iskustveno uchenje na naјvishem nivou, u tsilju odreђenog tsilja i zahtevne. Studenti, diplomtsi i profesionaltsi veћ u toku imaјu za tsilj da do nivoa dati dodatnu vrednost njihove profesionalnosti. Kompaniјe imaјu za tsilj Up nivou, јer znaјu da se radi shkolu u ime ukupnog kvaliteta, efikasnosti i rezultatima.

Lokacije

  • Piazza Carità 32, 80134, Naples

  • Piazzale Flaminio 9, 00196, Rome

  • Via Fabio Filzi 2 , 20124, Milan

  • Piazzale Flaminio 9, 00196, Rome

Pitanja