Keystone logo
Upper Iowa University МБА у рачуноводству
Upper Iowa University

МБА у рачуноводству

3 Semesters

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 23.411 / per year *

Na kampusu

* стопа по сату кредитног сата

Uvod

Зашто студирати мастер пословну администрацију?

МБА је наставни план и програм који омогућава студентима перспективу лидерства, функционалне интеграције одељења, етичког управљања и процене ризика. Програм пружа могућност ученицима да испитују етичка и менаџерска питања у поштованом образовном окружењу које подржава цјеложивотно учење.

Курикулум

Наставни план и програм за магистериј из пословне администрације састоји се од 36 семестралних бодова дипломског курса, са минималним кумулативним просеком оцена од 3,0 на скали од 4,0 до завршетка. Три семестрална кредитна сата узета по сесији сматрају се редовним уписима.

Рачуноводство нагласак

Рачуноводствени нагласак обједињује вештине управљања са рачуноводственом теоријом и праксом. Препоручује се студентима да стекну додипломску диплому из рачуноводства када се баве овим нагласком. Рачуноводствени нагласак пружиће студентима прилику да испуне захтев за 150 кредита за Униформ ЦПА испит. Завршетак рачуноводственог нагласка не гарантује да су испуњени услови за полагање Јединственог ЦПА испита.

Рачуноводствени нагласак обједињује вештине управљања са рачуноводственом теоријом и праксом. Рачуноводствени нагласак пружа прилику за рад или добијање 150 кредитних сати потребних за Униформни ЦПА испит *.

 • АЦЦТ 551 Опорезивање корпорација
 • АЦЦТ 552 Форензичко рачуноводство
 • АЦЦТ 553 Напредно менаџерско рачуноводство
 • БА 553 Напредни рачуноводствени информациони системи
 • Дипломски изборни - Студент га бира заједно са саветником

* Студенти заинтересовани да седе за ЦПА одговорни су за разумевање свих захтева државе у коју планирају да добију сертификат.

Компетенције у посебном подручју нагласка развијају се коришћењем наставног плана и програма који комбинује теорију и примену; давање полазнику знања и вештина за процену пословне праксе према теоријама и моделима, разумевање стварања вредности купца и процену утицаја економских система и прописа на функционалне одговорности уз развијање лидерских улога за одрживо пословање.

Истраживачки семинар је врхунско искуство. Полазник припрема истражени извјештај, демонстрирајући интеграцију знања и вјештина научених у нагласку и током цијелог програма.

Хеллокуенце / Унспласх

Brainstorming over paper

Наставна стратегија

Сваки курс фокусиран је на примјени теоријских принципа и практичног искуства у пословним ситуацијама и проблемима. Студије случаја, писање извештаја и дискусије на часовима се комбинују како би се студентима пружила прилика да разјасне и усвоје резултате исхода учења на течајевима. Процене могу бити у различитим облицима, укључујући тимске пројекте, појединачне извештаје и анализе случаја. Учешће у дискусијама је кључно за успех ученика.

Програм се завршава истраживачким семинаром БА 590 који студенту пружа врхунско искуство за примену концепата програма у развоју пословног извештаја или предлога. Извештај или предлог представља се вршњачким студентима и / или пословним лидерима који користе софтвер за презентацију. Истраживани извештај или предлог пружа студенту прилику да покаже интеграцију основног наставног програма и наглашава стечена знања и вештине користећи комуникационе вештине и критичко мишљење.

Програмски исходи учења

 • Анализирајте импликације регулаторних и правних питања на корпорације које се такмиче у тренутном економском окружењу.
 • Препознајте и решите проблеме, креирајте промене или развијте препоруке користећи аналитичке алате за доношење пословних одлука.
 • Објасните међузависност функционалних одговорности предузећа.
 • Оцените ефикасне пословне и управљачке праксе корпорација које се такмиче у глобалној или домаћој економији.

Шта студенти кажу:

"Започео сам МБА док сам живео у Белфасту, Северна Ирска. Својом страшћу према путовањима и флексибилним асинхроним распоредом наставе, Upper Iowa University омогућио је ово путовање уз проницљив факултет и подршку." - Фиона, тренутно студентица

Горња Ајова је национално признат универзитет који опслужује преко 4500 студената са светског света.

 • Факултет са стварним радним искуством
 • Нема боравишта у кампусу
 • Шест згодних датума почетка током године
 • Флексибилан распоред за убрзано завршавање степена
 • Онлине курсеви омогућавају вам да похађате часове било када током дана или ноћи
 • Вечерњи курсеви који се нуде на одабраним локацијама
 • Потенцијални пренос курсева АЦЕ препорука
 • Пет сесија од 8 недеља и убрзано, 6-недељно заседање

Nastavni plan i program

Ishod programa

Izjave studenata

Program Školarina

O školi

Pitanja