Keystone logo

Valparaiso University

A logo

Uvod

Valparaiso University je najbolje rangirani univerzitet koji nudi preko 15 diplomskih programa i privlači studente iz celog sveta. Fokusirajući se na razvoj profesionalnih karijera, naša misija u Valpu je da stvorimo lidere koji služe svojim zajednicama da stvore bolji svet. Svaki od naših programa bavi se veštinama koje su vam potrebne da postanete lider, istovremeno naglašavajući važnost služenja drugima kako biste stvorili bolji svet. Možete odabrati MBA iz naših poslovnih programa akreditovanih za AACSB.

Naša poslovna škola je u prvih 5% poslovnih škola na svetu i fokusirana je na održivost i etičku praksu pomažući liderima "Uradi dobro čineći dobro". Naš program informacionih tehnologija je STEM sertifikovan i otvara vrata proširenim MOGUĆNOSTIMA OPT-a i CPT-a u SAD, pripremajući diplomce za rad u biznisu i industriji širom sveta. Sa fokusom na epidemiologiju, naš diplomski program u javnom zdravstvu priprema studente da se pozabave potrebama u razvijenim i razvijenim zemljama.

Naš Master iz međunarodne ekonomije je lider u pripremi diplomaca za rad u raznim privatnim i vladinim postavkama. Popularni programi na Koledžu zdravstvenih profesija uključuju Master of Nursing, fokusirajući se na obuku edukatora medicinskih sestara za razvoj praktičara koji mogu da obrazuju sledeću generaciju medicinskih sestara, i doktora za radnu terapiju.

Na Koledžu umetnosti i nauke studenti završavaju diplome iz sportske administracije, digitalnih i sportskih medija, analitike podataka i modelinga, i još mnogo toga! Smešten na samo 1 sat od čikaga, Valparaiso University je mala škola koja nudi personalizovane usluge sa pristupom jednom od najvećih gradova u zemlji. Pridružite se rastućoj listi Valparaiso University iz preko 40 zemalja i kreirajte budućnost koju želite za sebe.

Lokacije

  • Chapel Drive,1700, 46383, Valparaiso

Pitanja