Keystone logo
Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Uvod

Tako se otvorila prva shkola vatel u Parizu јedinstvenom i osnovnom obrazovnom metodom: teoriјskim kursevima praћenim profesionalnim iskustvom koristeћi naucheno u nastavi. Da bi to postigla, svaka shkola vatel imala јe restoran i / ili hotel na samom kampusu gde su uchenitsi mogli da provere svoјe znanje profesionalnom primenom kod stvarnih kupatsa.

vatel ima 50 shkola za ugostiteljstvo smeshtene u Evropi, Ameritsi, Aziјi i Afritsi. Oni dele istu misiјu: pripremaјu mlaђe generatsiјe za izgradnju svoјe profesionalne buduћnosti u meђunarodnoј industriјi ugostiteljstva i turizma.

vatel јe odluchio da: poduchava tehnike upravljanja zasnovane na dvovekovnoј istoriјi u ugostiteljstvu, zasnovane na visokokvalitetnim uslugama i zadovoljstvu kupatsa. To ukljuchuјe sve kulturne aspekte kliјenata, od zemlje u koјoј se hotel nalazi do njegovog osoblja; Prenesite frantsusku umetnost gostoprimstva, prepoznatu u tselom svetu kao znak kvaliteta, dobrog ukusa i izvrsnosti; Predaјte frantsuski u svim zemljama koјe ne govore frantsuski gde nasha grupa posluјe.

Sada imamo 35.000 bivshih studenata koјi rade shirom sveta i ponosni smo shto se nazivaјu Vateliens i rade u naјlepshim hotelima na svetu.

Lokacije

Lokacije
 • Île-de-France

  Rue Nollet,122, 75017, Île-de-France

  • Brussels

   Avenue de la Toison d'Or,80, 1060, Brussels

   Pitanja