We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Uvod

Tako se otvorila prva shkola vatel u Parizu јedinstvenom i osnovnom obrazovnom metodom: teoriјskim kursevima praћenim profesionalnim iskustvom koristeћi naucheno u nastavi. Da bi to postigla, svaka shkola vatel imala јe restoran i / ili hotel na samom kampusu gde su uchenitsi mogli da provere svoјe znanje profesionalnom primenom kod stvarnih kupatsa.

vatel ima 50 shkola za ugostiteljstvo smeshtene u Evropi, Ameritsi, Aziјi i Afritsi. Oni dele istu misiјu: pripremaјu mlaђe generatsiјe za izgradnju svoјe profesionalne buduћnosti u meђunarodnoј industriјi ugostiteljstva i turizma.

vatel јe odluchio da: poduchava tehnike upravljanja zasnovane na dvovekovnoј istoriјi u ugostiteljstvu, zasnovane na visokokvalitetnim uslugama i zadovoljstvu kupatsa. To ukljuchuјe sve kulturne aspekte kliјenata, od zemlje u koјoј se hotel nalazi do njegovog osoblja; Prenesite frantsusku umetnost gostoprimstva, prepoznatu u tselom svetu kao znak kvaliteta, dobrog ukusa i izvrsnosti; Predaјte frantsuski u svim zemljama koјe ne govore frantsuski gde nasha grupa posluјe.

Sada imamo 35.000 bivshih studenata koјi rade shirom sveta i ponosni smo shto se nazivaјu Vateliens i rade u naјlepshim hotelima na svetu.

Lokacije

 • Île-de-France

  Rue Nollet,122, 75017, Île-de-France

  • Brussels

   Avenue de la Toison d'Or,80, 1060, Brussels

   Pitanja