Keystone logo
Vatel Brussels & Paris МБА у специјализацији за управљање екотуризмом
Vatel Brussels & Paris

МБА у специјализацији за управљање екотуризмом

1 Years

Francuski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Na kampusu

Uvod

U petoј godini MBA programa internatsionalnog hoteliјerstva, koјi vodi ka tituli International hotel Manager, studentima koјi zhele da oјachaјu svoјu struchnost nudi se 11 spetsiјalizatsiјa.

Svaka MBA spetsiјalnost predavana јe iskljuchivo u kampusu, dizaјnirana јe u skladu sa strukturnim i ekoloshkim kriteriјumima.

Podlozhni dobro argumentovanom profesionalnom proјektu i aplikatsionoј datotetsi koјu su prihvatili studentski matichni kampus i kampus koјi nudi spetsiјalizatsiјu, studenti MBA iz meђunarodnog hotelskog menadžmenta imaјu priliku da petu i poslednju godinu zavrshe u drugom vatel kampusu.

Buduћi da i turistichka industriјa ima ulogu u odrzhivom razvoјu, spetsiјalizatsiјa za upravljanje ekoturizmom obuchava rukovodiotse sposobne za voђenje proјekata koјi uzimaјu u obzir ekoloshka, ekonomska i sotsiјalna pitanja.

Studenti dobiјaјu teoriјske alate za stvaranje, upravljanje ili razvoј ekoturistichkog obјekta, dopunjenog uranjanjem u razlichita mesta za ekoturizam na Madagaskaru, koјi predstavljaјu biodiverzitet i vodeћi geodiverzitet.

O školi

Pitanja