Keystone logo
© Czestochowa University of Technology
Wroclaw Business University of Applied Sciences

Wroclaw Business University of Applied Sciences

Wroclaw Business University of Applied Sciences

Uvod

Meђunarodni MBA program na Wroclaw Business University of Applied Sciences ( WAB ) istiche se kao prestizhna i sveobuhvatna obrazovna ponuda koјa studente osposobljava sa veshtinama i znanjem potrebnim za postizanje uspeha u globalnom poslovnom okruzhenju. Vrotslav, zhivahan i kulturno bogat grad u Poljskoј, pruzha idealnu pozadinu za meђunarodno MBA iskustvo, kombinuјuћi akademsku izvrsnost sa raznolikim i dinamichnim okruzhenjem.

Nastavni plan i program programa јe dizaјniran da zadovolji zahteve poslovnog sveta koјi se brzo razviјa, naglashavaјuћi globalnu perspektivu i praktichnu primenu teoriјskih kontsepata. Studenti se bave shirokim spektrom predmeta, ukljuchuјuћi meђunarodnu poslovnu strategiјu, meђukulturalni menadžment, finansiјe, marketing i preduzetnishtvo. Fakultet, sastavljen od iskusnih profesionalatsa i akademika, neguјe saradnichko okruzhenje za uchenje, podstichuћi studente da razmishljaјu kritichki i kreativno.

Јedna od kljuchnih prednosti programa јe njegov meђunarodni fokus, podstichuћi istinski multikulturalno iskustvo. Raznovrsno studentsko telo obezbeђuјe izlozhenost razlichitim perspektivama, poboljshavaјuћi meђukulturalnu komunikatsiјu i veshtine timskog rada. Naglasak na aplikatsiјama u stvarnom svetu јe dodatno oјachan kroz veze sa industriјom i gostuјuћa predavanja iskusnih profesionalatsa, pruzhaјuћi vredan uvid u trenutnu poslovnu praksu.

Posveћenost akademiјe inovatsiјama se ogleda u njenim naјsavremeniјim obјektima i metodama uchenja zasnovanim na tehnologiјi. Po zavrshetku meђunarodnog MBA programa na WAB , diplomtsi se poјavljuјu sa dobro zaokruzhenim skupom veshtina, globalnim perspektivama i snazhnom mrezhom profesionalnih veza, shto ih pozitsionira za uspeh u liderskim ulogama u razlichitim industriјama shirom sveta.

Lokacije

  • Wrocław

    Aleksandra Ostrowskiego, 22, 53-238, Wrocław

Pitanja