Keystone logo
© Eric Masi
Wright Graduate University

Wright Graduate University

Wright Graduate University

Uvod

UWright Graduate University, personalizovano učenje ne znači samo male časove: doživljavate integrisani pristup obrazovanju koji vam omogućava da primenite studije na svoje najhitnije izazove, zarađujući kredit dok vodite svoj život i posao.

Verujemo da je pragmatično obrazovanje vrednije od prestižnog - a nedavna istraživanja to potvrđuju. Ako ćete da investirate u diplomu ili sertifikat, trebalo bi da učini više nego potvrdite okvir da biste zaradili akreditiv. Trebalo bi da se bavi veštinama koje čine razliku između prosečnih i zvezdanih izvođača, kao i između kratkoročnih dobitaka i održivih rezultata.

U Rajtu doživljavate ono što proučavate, primajući treniranje kako biste primenili metodologije na sopstveni razvoj, čineći vas autentičnim vodičem za one koje vodite i trenirate. Vright pristup vam daje izvodljive dnevne izazove veličine ugriza koje možete implementirati bilo gde u svojoj karijeri i životu.

Rajt fakultet su naučnik-praktičari - vlasnici preduzeća, konsultanti, preduzetnici, i treneri - koji su okupili najefikasnije metodologije učenja iz svojih trideset godina istraživanja i razvoja liderstva prakse sa visokim izvođačima.

Svaki program sadrži osnovni nastavni plan i program transformacionog liderstva, pružajući vam praktična iskustva ličnog liderstva (samosvesti i razvoj), vođstva jedan na jedan (treniranje) i grupnog olakšavanja i obuke od prvog dana vašeg programa.

Ovaj transdisciplinarni pristup zaroni duboko u nova i istorijska istraživanja u biznisu, filozofiji, psihologiji, obrazovnoj metodologiji i neuroznanosti, dajući vam alate za razumevanje onoga što univerzalno pokreće i motiviše ljudska bića.

Ako ste spremni da izazovete sebe da otkrijete nove načine razmišljanja i rada u svom životu i karijeri svaki dan da iskoristite svoj potencijal u svojoj karijeri, vašim odnosima i snovima i ciljevima koji su vam najvažniji, pravoWright Graduate University je obrazovanje za vas.

O nama

Wright Graduate University osnovana je 2006. godine dr. Bob Rajt, Judith Rajt, i Michael Zvell, da ponudi diplomirane diplome u novim oblastima liderstva i treniranja. Ovaj institut visokog obrazovanja nudi budućim liderima i rukovodiocima alate za razvoj liderskih veština kako bi podstakli, podržali, motivisali i inspirisali svoje zaposlene i kolege, stvarajući pozitivne promene i uspeh u organizacijama i kompanijama.

Wright Graduate University (VGU) je posvećen najvišim standardima akademske izvrsnosti i vrednosti, gde je iskustvo učenika pozitivno, personalizovano i podržavajuće. Pošto VGU pruža pristup širokom spektru programa i klasa, stekli smo reputaciju izvrsnosti, otkrića i znanja. Širok spektar časova VGU u naučno-praktičarskim programima poznati su po fokusiranju na jedinstvene obrazovne i profesionalne potrebe razvoja odraslih učenika. Radne odrasle osobe iz cele zemlje postižu svoje akademske ciljeve, istovremeno uravnotežujući zahteve posla sa punim radnim vremenom, porodicom i odgovornostima zajednice. Diplomci mogu primeniti svoje obrazovanje na svojim poslovima i profesijama dok uče na inovativnom sistemu virtuelne tehnologije VGU.

VGU se ponosi što je više i profesionalno obrazovanje dostupno svima, sa nizom inovativnih, raznovrsnih i rigoroznih ponuda kurseva koji će izazvati, inspirisati i motivisati studente da ostvare svoje ciljeve novog početka, visokog obrazovanja, pa čak i novi put karijere. Wright Graduate Universityje pozitivan korak u pravom smeru. Zajednička nit u svim ponudama kursa VGU je i sertifikati je, „Obrazovanje kao što bi trebalo da bude.“

Prijem

Lokacije

  • Elkhorn

    County Highway H,7698, 53121, Elkhorn

Programi

Pitanja