Keystone logo

Wright Graduate University

A logo

Uvod

U Wright Graduate University- personalizovano učenje ne podrazumeva samo male časove: doživljavate integrisani pristup obrazovanju koji vam omogućava da primenite studije na svoje najurgentnije izazove, zarađujete kredite dok vodite svoj život i posao.

Verujemo da je pragmatično obrazovanje vrednije od prestižnog– a nedavna istraživanja to potvrđuju. Ako ćete investirati u diplomu ili sertifikat, to bi trebalo da učini više od provere polja da bi vam se zaradio akreditiv. Trebalo bi da se pozabavi veštinama koje prave razliku između prosečnih i zvezdanih izvođača, i između kratkoročnih dobitaka i održivih rezultata.

U Rajtu doživljavate ono što studirate, primajući koučing da primenite metodologiju na sopstveni razvoj, čineći vas autentičnim vodičem za one koje vodite i trenirate. Rajt pristup vam daje dostojan svakodnevni izazov veličine zalogaja koji možete da sprovedete bilo gde u karijeri i životu.

Wright fakulteti su stipendista-praktičari – vlasnici biznisa, konsultanti, preduzetnici i treneri – koji su spojili najefikasnije metodologije učenja iz svojih trideset godina istraživačke i liderske razvojne prakse sa visokim izvođačima.

Svaki program sadrži osnovni nastavni program transformacionog liderstva, pružajući vam praktična iskustva ličnog liderstva (samosvest i razvoj), rukovodstvo jedan na jedan (coaching) i grupne olakšice i obuke od prvog dana vašeg programa.

Ovaj transdisciplinarni pristup zaroni duboko u nova i istorijska istraživanja u biznisu, filozofiji, psihologiji, obrazovnoj metodologiji i neuronauci, dajući vam alate da razumete šta univerzalno pokreće i motiviše ljudska bića.

Ako ste spremni da izazovete sebe da svakog dana otkrijete nove načine razmišljanja i rada u svom životu i karijeri kako biste prisluškujete svoj potencijal u karijeri, svojim vezama, kao i snove i ciljeve koji su vam najvažniji, Wright Graduate University je pravo obrazovanje za vas.

O nama

Wright Graduate University osnovani su 2006. Ovaj institut za visoko učenje nudi budućim liderima i rukovodiocima alate za razvoj liderskih veština za podsticanje, podršku, motivisanje i inspirisanje svojih zaposlenih i kolega, stvarajući pozitivne promene i uspehe u organizacijama i kompanijama.

Wright Graduate University (WGU) je posvećen najvišim standardima akademske izvrsnosti i vrednosti, gde je iskustvo studenata pozitivno, personalizovano i podržavajuće. Pošto WGU omogućava pristup širokom spektru programa i klasa, stekli smo reputaciju izvrsnosti, otkrića i znanja. WGU-ovi široki spektar časova u naučno-praktičarski programi poznati su po tome što se fokusiraju na jedinstvene potrebe obrazovnog i profesionalnog razvoja odraslih učenika. Odrasli ljudi iz cele zemlje ostvaruju svoje akademske ciljeve istovremeno balansirajući zahteve radnih mesta sa punim radnim vremenom, porodice i odgovornosti zajednice. Maturanti mogu da primene svoje obrazovanje na svoje poslove i profesije dok uče na WGU-ovom inovativnom sistemu virtuelne tehnologije.

WGU se ponosi time što će visoko i profesionalno obrazovanje učiniti dostupnim svima, uz niz inovativnih, raznovrsnih i rigoroznih ponuda kurseva koji će izazvati, inspirisati i motivisati studente da ostvare svoje ciljeve novog početka, visokog obrazovanja, pa čak i novog puta karijere. Wright Graduate University je pozitivan korak u pravom smeru. Zajednička nit u svim ponudama i sertifikatima WGU kursa je: "Obrazovanje onako kako bi trebalo da bude".

Uslovi upisa - opcija 2

Lokacije

  • County Highway H,7698, 53121, Elkhorn

Pitanja