Keystone logo
© Eric Masi
Wright Graduate University

Wright Graduate University

Wright Graduate University

Uvod

UWright Graduate University, personalizovano učenje ne znači samo male časove: doživljavate integrisani pristup obrazovanju koji vam omogućava da primenite studije na svoje najhitnije izazove, zarađujući kredit dok vodite svoj život i posao.

Verujemo da je pragmatično obrazovanje vrednije od prestižnog - a nedavna istraživanja to potvrđuju. Ako ćete da investirate u diplomu ili sertifikat, trebalo bi da učini više nego potvrdite okvir da biste zaradili akreditiv. Trebalo bi da se bavi veštinama koje čine razliku između prosečnih i zvezdanih izvođača, kao i između kratkoročnih dobitaka i održivih rezultata.

U Rajtu doživljavate ono što proučavate, primajući treniranje kako biste primenili metodologije na sopstveni razvoj, čineći vas autentičnim vodičem za one koje vodite i trenirate. Vright pristup vam daje izvodljive dnevne izazove veličine ugriza koje možete implementirati bilo gde u svojoj karijeri i životu.

Rajt fakultet su naučnik-praktičari - vlasnici preduzeća, konsultanti, preduzetnici, i treneri - koji su okupili najefikasnije metodologije učenja iz svojih trideset godina istraživanja i razvoja liderstva prakse sa visokim izvođačima.

Svaki program sadrži osnovni nastavni plan i program transformacionog liderstva, pružajući vam praktična iskustva ličnog liderstva (samosvesti i razvoj), vođstva jedan na jedan (treniranje) i grupnog olakšavanja i obuke od prvog dana vašeg programa.

Ovaj transdisciplinarni pristup zaroni duboko u nova i istorijska istraživanja u biznisu, filozofiji, psihologiji, obrazovnoj metodologiji i neuroznanosti, dajući vam alate za razumevanje onoga što univerzalno pokreće i motiviše ljudska bića.

Ako ste spremni da izazovete sebe da otkrijete nove načine razmišljanja i rada u svom životu i karijeri svaki dan da iskoristite svoj potencijal u svojoj karijeri, vašim odnosima i snovima i ciljevima koji su vam najvažniji, pravoWright Graduate University je obrazovanje za vas.

O nama

Wright Graduate University osnovana je 2006. godine dr. Bob Rajt, Judith Rajt, i Michael Zvell, da ponudi diplomirane diplome u novim oblastima liderstva i treniranja. Ovaj institut visokog obrazovanja nudi budućim liderima i rukovodiocima alate za razvoj liderskih veština kako bi podstakli, podržali, motivisali i inspirisali svoje zaposlene i kolege, stvarajući pozitivne promene i uspeh u organizacijama i kompanijama.

Wright Graduate University (VGU) je posvećen najvišim standardima akademske izvrsnosti i vrednosti, gde je iskustvo učenika pozitivno, personalizovano i podržavajuće. Pošto VGU pruža pristup širokom spektru programa i klasa, stekli smo reputaciju izvrsnosti, otkrića i znanja. Širok spektar časova VGU u naučno-praktičarskim programima poznati su po fokusiranju na jedinstvene obrazovne i profesionalne potrebe razvoja odraslih učenika. Radne odrasle osobe iz cele zemlje postižu svoje akademske ciljeve, istovremeno uravnotežujući zahteve posla sa punim radnim vremenom, porodicom i odgovornostima zajednice. Diplomci mogu primeniti svoje obrazovanje na svojim poslovima i profesijama dok uče na inovativnom sistemu virtuelne tehnologije VGU.

VGU se ponosi što je više i profesionalno obrazovanje dostupno svima, sa nizom inovativnih, raznovrsnih i rigoroznih ponuda kurseva koji će izazvati, inspirisati i motivisati studente da ostvare svoje ciljeve novog početka, visokog obrazovanja, pa čak i novi put karijere. Wright Graduate Universityje pozitivan korak u pravom smeru. Zajednička nit u svim ponudama kursa VGU je i sertifikati je, „Obrazovanje kao što bi trebalo da bude.“

Prijem

Zahtevi za priјem

  • Priјavite se na mrezhi: Popunite nashu onlaјn priјavu. Nema naknade za priјavu.
  • Prioritetni rok za priјavu za sledeћi pochetak nastave јe 11. јanuar 2023. Toplo preporuchuјemo da isposhtuјete ovaј rok јer studentske usluge kao shto јe pakovanje finansiјske pomoћi mozhe zahtevati dve nedelje za obradu.
  • Izјave o tsiljevima: Napishite i poshaljite dve obјektivne izјave od 600 rechi koјe se odnose na vash diplomski program. Uputstva za eseј mogu se dobiti od predstavnika za priјem.
  • Transkripti: Zatrazhite јedan zvanichni transkript koјi dokumentuјe priјem diplome sa akreditovanog koledža ili univerziteta. Ovaј transkript mora biti primljen pre isteka prvih trideset dana od pochetka vasheg prvog mandata.
  • Meђunarodni transkripti: Kandidati sa diplomama iz institutsiјe van Sјedinjenih Drzhava moraјu imati ove transkripte protsenjene na ekvivalentnost stepena akreditovanoј diplomi ili shkoli u SAD.
  • Testiranje engleskog јezika: Kandidati chiјi maternji јezik niјe engleski moraјu pokazati sposobnost pisanog i govornog engleskog, shto se dokazuјe rezultatom od naјmanje 60 na TOEFL ispitu na papiru, 71 na Internetu na TOEFL ispitu, ili polaganje rezultat na priznatom meђunarodnom ekvivalentnom ispitu. Ako јe aplikant stekao diplomu od odgovaraјuћe akreditovane institutsiјe u koјoј јe engleski јezik glavni јezik nastave, on ili ona su izuzeti od zahteva za testiranje.

Lokacije

  • Elkhorn

    County Highway H,7698, 53121, Elkhorn

Pitanja