Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 5 MBA sa fleksibilnim vremenom pohađanja predavanja Programi u Marketing 2024

5 MBA sa fleksibilnim vremenom pohađanja predavanja Programi u Marketing 2024

Pregled

Ванредни магистар пословне администрације је степен који често траже студенти који желе наставити своје каријере са напредним образовањем. Програм за скраћено радно време је корисно за оне који требају завршити степен са споријим темпом, а такође управљају и другим одговорностима.

Шта је скраћено МБА за маркетинг? МБА се може спроводити у било којем броју специјалитета и спроводити у различитим облицима. МБА специјализиран за маркетинг је програм који се фокусира на брендирање, оглашавање и односе с потрошачима. С обзиром на данашњу тржиште, нагласак може бити стављен на онлине маркетинг и коришћење друштвених мрежа у продаји, промоцијама и куповини корисника. Осим тема е-маркетинга, предмети могу укључивати и класе попут понашања купаца, међународног маркетинга или истраживања потрошача.

Многи људи се баве МБА-ом на пољу радног времена у маркетингу због својих предности за раст каријере. Студенти могу очекивати да уче вештине као што су менаџмент, анализа тржишта и односи с потрошачима. Оне могу бити корисне иу радној снази и стварном свету.

Трошкови МБА-а за маркетинг варирају широм институција. Већину хонорарних програма ће трајати две до четири године. Студенти се саветују да раде темељно истраживање пре избора програма.

МБА из маркетинга показује компетентност појединца на извршном нивоу. Овај степен такође има предност да буде вредан у већини индустрија. Кандидати са МБА из маркетинга често се квалификују за положаје као што су маркетиншки директор, менаџер продаје или специјалиста за односе с јавношћу. Непрофитне организације, државне агенције и комерцијалне компаније запошљавају маркетиншке професионалце како би помогли у њиховим организацијским циљевима.

Мастер студије пословне администрације у маркетиншким степенима понуђене су на мрежи и као традиционалне дипломе на различитим институцијама широм земље. Онлине опције могу бити посебно корисне ученицима којима је потребно полагање степена. Да бисте започели, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • MBA sa fleksibilnim vremenom pohađanja predavanja
  • Studije Marketinga
  • Marketing
Polja studija
  • Studije Marketinga (5)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije