Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 6 MBA sa fleksibilnim vremenom pohađanja predavanja Programi u Međunarodni menadžment 2023

6 MBA sa fleksibilnim vremenom pohađanja predavanja Programi u Međunarodni menadžment 2023

Pregled

МБА са скраћеним радним временом је начин да зарадите напредни степен без жртвовања толико времена од тренутног посла. Ако вам не смета што више треба да завршите програм, ово може бити добра опција за ширење вашег времена и новца.

Шта је скраћено МБА у међународном менаџменту? Овај програм обично се фокусира на то како предузећа могу да се обрађују на глобалном тржишту, истовремено задржавајући локалну релевантност. Неки програми захтевају само диплому, али други захтевају вишегодишње радно искуство. Курсеви које можете узети укључују међукултурну комуникацију, управљање финансијским ресурсима, корпоративне финансије, квантитативне методе и управљање иновацијама. Такође можете одабрати да се фокусирате на одређену међународну област, попут Европе или Азије.

Постоји више вештина које можете стећи током овог степена програма, укључујући управљање временом, вођство и комуникацију. Управљање временом може учинити ваше свакодневне активности ефикаснијим, док комуникација и лидерство могу вам дати поверење у друштвене поставке.

Рад на одређеном степену може мање коштати сваки семестар због куповине мање књига и регистрације за мање часова, али свака школа захтева различите трошкове. Да бисте утврдили колико новца вам треба, требало би да узмете у обзир трошкове путовања за све класе које не можете да преузмете на мрежи.

Међународни програм менаџмента може вас припремити за различите каријере. Неки називи посла који треба да траже укључују финансијског аналитичара, стручњака за трговину и службеника у иностранству. Предузећа која запошљавају МБА студенте су компаније, банке и други финансијски институти. Због међународног фокуса, могуће је наћи посао у готово свакој земљи.

Као интернационални предмет, МБА програми у међународном менаџменту могу се наћи широм свијета. Са многим школама које нуде онлине опције, потребно је времена да одредите шта најбоље функционише за ваш животни стил. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

 • MBA sa fleksibilnim vremenom pohađanja predavanja
 • Studije Menadžmenta
 • Međunarodni menadžment
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije