Keystone logo

44 MBA sa fleksibilnim vremenom pohađanja predavanja Programi u Studije Poslovanja Poslovna administracija 2024

Filteri

Filteri

  • MBA sa fleksibilnim vremenom pohađanja predavanja
  • Studije Poslovanja
  • Poslovna administracija
Polja studija
  • Studije Poslovanja (44)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MBA sa fleksibilnim vremenom pohađanja predavanja Programi u Studije Poslovanja Poslovna administracija

Мастерс ин Бусинесс Администратион (МБА) је међународно признат степен који пружа јако, практично разумевање света пословања. Изузетно је свестран и припрема студенте за позицију на нивоу менаџмента у разним областима.

Шта је скраћено МБА за пословну администрацију? Током овог програма, учесницима се даје детаљан увид у пословни свет кроз курсеве као што су финансије, рачуноводство, маркетинг, пословна етика и економија. Пословна администрација је често синоним за управљање пословањем; Стога, посебан фокус се често даје тренингу менаџмента и руководства како би се дипломци припремили за руководеће положаје на средњем нивоу.

Једна од најважнијих вештина стечених кроз овај програм за ванредне послове је руководство, што помаже дипломцима да успевају у било којој каријерној путањи коју бирају. Поред тога, практичне вештине у пословању и економији пружају основу за јако разумевање пословних пракси и како их најбоље применити у стварним ситуацијама.

Трошак за скраћено радно време варира у зависности од вашег темпа студирања. Цене ће се такође разликовати од школе до школе. Да бисте добили тачну идеју о школарини и накнадама за ваш изабрани програм, најбоље је директно контактирати пријемни уред образовне установе.

Након успјешног завршетка програма МБА за пословну администрацију, дипломци су често подобни за позиције менаџера на пословима у низу области у компанијама свих величина. Могући радни називи су маркетинг менаџер, пословни аналитичар и менаџер развоја пословања. Неки дипломци чак и одлуче да прате предузетнички пут и започну сопствени бизнис користећи своје ново стечено знање.

Због популарности МБА за пословну администрацију, школе широм свијета нуде овај програм. Многи студенти се одлуче да заврше своје скраћено радно време путем МБА-а, што им даје повећану флексибилност за рад током студија. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.