Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 18 Master Poslovne administracije  (MBA) Programi u Analiza podataka 2023

18 MBA Programi u Analiza podataka 2023

overview

Мајстор оф Бусинесс Администратион (МБА) степена нуди студентима курсеве из области финансија, рачуноводства и маркетинг. Са упис са пуним радним временом, МБА може типично бити завршен у року од две године. Степен нуди студентима могућност да уче и брусити пословне стратегије.

Шта је МБА у анализи података? МБА у анализи података ће вам помоћи да научите како вештине анализе података и пословних вештина. Студенти ће се упознати пословну интелигенцију, аналитике података и информационих технологија, укључујући и вештина неопходних за анализу пословних процеса и интуитивног моделирања. Многи програми стави нагласак на етичким принципима, лидерских способности и глобалних тржишта. Предузетништво, финансирање, међународни бизнис и развој организација су све области истраживања које се могу специјализоване у.

Попуњавањем МБА у анализи података ће дати студентима руке-на знање кроз практичне истраживачких искустава.Ово ће комбиновати са знањем о пословним праксама које ће оснажити студентима да унапреде своје пословне одлуке и професионалне вештине.

Трошкови постизање МБА варира од колеџа до колеџа и региона до региона. Да бисте сазнали више о трошковима у вези са овим степеном, обратите се школе које нуде програме од интереса за вас.

Дада аналитика је поље у захтев, и МБА у анализи података може отворити многе могућности. Ово поље нуди запосленима могућност за раст и развој уз остварење зараде удобне плате. Топ послодавци широм света траже људе са аналитичким способностима да им помогне да искористе података. Популарне посао наслови укључују Бусинесс Аналист, аналитичар система, Бусинесс Интеллигенце Девелопер, архитекта података и решења архитекта. Вештине потребне за ове позиције укључују складиштење података, анализу података, управљање подацима, пословне процесе и Струцтуред Куери Лангуаге.Све ове вештине могу научити са МБА у анализи података.

Овај степен се нуди у разним домаћим, међународним и онлине програма. Да бисте започели на степену, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

read_more

filters

  • MBA
  • Studije Tehnologije
  • Nauka o podacima
  • Analiza podataka
fields_of_study
  • Studije Tehnologije (18)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format