Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 36 Master Poslovne administracije  (MBA) Programi u Analiza poslovanja 2023

36 MBA Programi u Analiza poslovanja 2023

Pregled

МБА је магистар пословне администрације. Обично се тражи двогодишња обавеза да се заврши, а завршетак програма илустрира потпуно разумевање аспекта пословања на који се фокусира.

Шта је МБА у Бусинесс Аналитицс? Компликовано пословање често захтева да се анализирају процеси и процедуре како би се осигурала њихова ефикасност. То се посебно односи на финансије и продају. Да бисте знали своје снаге и надоградили своје слабости, морате бити у стању да правилно измерите податке и извучете од њих значајне закључке. Степен пословне аналитике вам може пружити вјештине које су неопходне за организовање сложених података у управљачке закључке како би се унаприједио сваки аспект фирме.

Предности таквог програма често ће се примењивати и за ваш професионални и лични живот. Можда ћете научити или побољшати способности као што су буџетирање, управљање временом и вештине базе података.

Овакав програм често ће се разликовати у трошковима, зависно од тога где се одлучите уписати. Ваша школа може вам дати детаље о свом програму ако директно контактирате.

Каријере у области пословне аналитике варирају од приватних корпорација до владиних инсталација до слободних. Можете изабрати да идете на посао за велику, успостављену фирму која треба нове очи на старим процесима. Различите гране власти имају различите потребе за појединце који се баве пословном анализом, од ревизора до менаџера и директора. Такође можете изабрати да образујете масе, постајући професор колеџа или писац за публикацију у индустрији. Алтернативно, можете се одлучити да започнете пословање за себе, радите као извођач радова другим предузећима којима су вам потребне услуге на краткорочној основи.

Програм пословне аналитике је доступан где год да се налазите, било у школи у близини или у онлине формату. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • MBA
  • Studije Poslovanja
  • Poslovanje
  • Analiza poslovanja
Polja studija
  • Studije Poslovanja (36)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije