Keystone logo

10 MBA Programi u Бахреин за 2024

Filteri

Filteri

  • MBA
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)
  • Inženjerske studije (1)
  • Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MBA Programi u Бахреин

МБА програма у Бахреину нуде студентима висок квалитет образовања у региону занимљив свет који се интелектуално и културно стимулативна. МБА у Бахреину омогућава дипломцима лак приступ региона залива, центар међународног пословања.

МБА у Бахреину програми су интензивне, интегративни и искуственог, пружајући студентима вештина неопходних за практичну примену пословне теорије и методологије у реалном свету пословних питања. Студенти МБА програма у Бахреину ће добити солидно разумевање основе бизниса и биће дипломирани са знања и вештине неопходне како бисте напредовали у стално мења глобалном тржишту. МБА у Бахреину програма омогућавају студентима да изаберу специјализацију у областима као што су менаџмент, маркетинг, међународни бизнис и финансије, који се учи и под менторством високо квалификовани и поштована факултета.

Достигнете ваше образовање и стручно тежње са МБА у Бахреину. Померајте се кроз опције испод и наћи МБА у Бахреину да највише одговара вашим захтевима!