Keystone logo

15 MBA Programi u Египат за 2024

Filteri

Filteri

  • MBA
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MBA Programi u Египат

Египат је занимљив и узбудљив место за студенте који траже МБА програма. Постоји веома брзо развија друштво међу једно од најстаријих култура на свету, што за истраживање и развој за студенте, и лично и професионално. Египат је једна од најразвијенијих привреда на Блиском истоку, стварање могућности за дипломце у региону, као и остатак света. МБА у Египту може бити почетак узбудљивог и награђивања каријере у областима бизниса.

МБА у Египту програми су дизајнирани за стварање иновативних пословних лидера са знање и разумевање пословне праксе. Многи МБА у Египту програмима да међународне перспективе да припреми студенте за управљање у глобализованом пословном тржишту. Студенти обављају своје МБА у Египту ће добити личне и професионалне вештине које су неопходне да размишљају критички и стратешки за доношење одлука.

Узмимо следећи корак у каријери!Да бисте сазнали више о добијању ваше МБА у Египту, погледајте кроз опције испод!