Keystone logo

2 MBA Programi u Естонија за 2024

Filteri

Filteri

  • MBA
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular study format

MBA Programi u Естонија

Има много у Естонији да привлачи студенте из свих крајева света. Естонија је високо образовано становништво, нуди широк спектар културних и уметничких могућности, има модерних градова са богатом историјом, и одличан систем образовања. МБА у Естонији је почетак обогаћивања професионалне каријере.

МБА у Естонији програмима изазов студентима интелектуално, подстицање професионалног и личног раста за стварање високо квалификованих дипломираних студената. Многи МБА у Естонији програмима да међународне перспективе омогућава студентима да истражују питања у пословање у глобализованом окружењу. Студенти обављају своје МБА у Естонији ће искуство на курсу који се фокусира на такве теме као маркетинг, менаџмент, рачуноводство и етике, да створи добро заокружен професионалаца пословања.

МБА у Естонији може да вам помогне на каријере и могу да отворе могућности у Европи и на глобалном нивоу.Ако ово звучи као оно што тражите, онда тражи преко опције испод и пронаћи програм савршено за вас!