Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 5 Master Poslovne administracije  (MBA) Programi u Филипини 2024

5 MBA Programi u Филипини 2024

Pregled

Филипини је избор за многе студенте из свих крајева света који траже постдипломско образовање у пословању. МБА у Филипинима програме прате међународне стандарде за вредновање квалитета образовања и пословног факултета су високо квалификовани професионалци који се сматрају стручњаци у својој области. Изван учионице, ученици могу да уживају све што Филипини имају да понуде, као што су нетакнуте плаже, баштине, планине, и велике ноћни живот.

МБА у Филипинима програми пружају студентима ригорозне наставни план и програм који их изазове да постану стратешки мислиоци кроз стицање јак разумевање свих аспеката пословања и теорије. Број наставних модалитети су чести међу МБА у Филипинима програмима, укључујући и интерактивне наставне методе, као што су анализа случаја, дебате, и групне дискусије. Због међународних студената, МБА у Филипинима студенти могу да уче једни од других перспектива, јачање образовног искуства.

Ако МБА у Филипини звуци од интереса за вас, онда погледате кроз опције испод и можете наћи програм који сте у потрази за?

Pročitajte više

Filteri

  • MBA
Polja studija
    Društvene nauke Građevinarstvo Inženjerske studije Jezici Moda Nauka o Životnoj sredini Nauka o životu Obrazovanje Prirodne nauke Program opštih studija
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije