Keystone logo

1 MBA Programi u Финска за 2024

Filteri

Filteri

  • MBA
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular study format

MBA Programi u Финска

Финска је најбољи избор за многе студенте из свих крајева света. Њихова високог образовања да међународне перспективе, омогућавајући студентима да постану добро заокружен стручних лица за глобално рад. Финска има одличне капацитета и истраживачких институција које негују иновације и стимулише интелектуални и културни развој. Финска такође има конкурентну привреду и домаћини неколико великих мултинационалних компанија. МБА у Финској је одлична прилика за студенте да почне узбудљиву каријеру.

МБА у Финској програми стварају добро заокружен пословним истражујући све аспекте пословања администрације, као што су маркетинг, лидерство, управљање, рачуноводство, људски ресурси, и етике. Поред тога, МБА у Финској студенти ће ојачати своје вештине у академско писање и презентацију кроз курс и пројекте.Студенти обављају своје МБА у Финској имају флексибилност програма да задовоље своје потребе заказивања, тако да су у стању да балансира посао, у школу, и породице.

Померајте се кроз МБА у Финској опција испод и пронаћи програм који одговара вашим потребама!