Keystone logo

23 MBA Programi u Холандија за 2024

Filteri

Filteri

  • MBA
  • Холандија
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MBA Programi u Холандија

Са МБА у Холандији програм, можете студирати у фасцинантним Холандски градови и уживајте отвореност холандског културе, као и интересантне политичко окружење. Као један од оснивача ЕЕЗ и Европска унија, Холандија привреда је добро интегрисана у веће економске уније, обезбеђујући за богате пословне културе отворена је за МБА студенте 'посматрање и учешће.

Студенти спроводи МБА у Холандији ће добити солидну основу пословања у основе пословања преко курсева који испитују маркетинга, финансија, рачуноводства, економије и менаџмента. Са међусобно глобалну економију, студенти МБА програма Холандија ће узети међународни, као и европски фокус. Са скраћеним радним временом и са пуним радним временом опција студирања и разних специјализација области, постоје многи програми који нуди нешто за сваки тип студента спроводи МБА у Холандији.

Прочитајте више о МБА програма Холандија претраживањем преко опције испод!