We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

9 MBA Programi u Хонгконг за 2024

Filteri

Filteri

  • MBA
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)
  • Moda (1)
  • Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MBA Programi u Хонгконг

МБА Хонг Конгу ће омогућити студентима квалитетно образовање приступ огромну међународну мрежу у узбудљив и динамичан град. Хонг Конг је важно за глобални економски систем, што МБА Хонг Конг, веома атрактивна за студенте из целог света. То је међународни финансијски центар, који је домаћин многим мултинационалним корпорацијама, као и да буде трговински центар између Кине и света.

Студенти МБА Хонг Конгу програми добијају врхунски образовања међу многим међународним предузећима и институцијама, што омогућава студентима да се из реалног света искуства у примени теорије до праксе. Студенти зараде МБА Хонг Конгу ће учествовати у курс који обезбеђује солидан бизнис основа, као и што им омогућава да се специјализују у областима као што су финансије, маркетинг, менаџмента, информационих технологија или рачуноводства.

Ако сте у потрази за међународни град за даље своје образовање, размислите о МБА Хонг Конгу. Померајте се кроз програме испод и пронаћи ону која одговара вашим потребама!